11 de maig 2007

S'ha trobat un BOLI BIC MOLT IMPORTANT! (demano recompensa!, abstenirse gent sense recursos)

Per Mediterrània

No és un bolígraf qualsevol, no no, tot i que no és un Montblanc, sinó un "del montón".

Sí, com podreu apreciar a la fotografia, és un simple bolígraf BIC negre, a primera vista, res d'especial l'únic que la tinta és vermella, però aquesta no és una dada rellevant.

A segona vista sembla un boli d'aquells que tenen una mica gastat o ratllat el plàstic i que te el seu temps de rodatge...

A tercera vista, la cosa canvia, però que és això?. Be, encara que us sembli normal i corrent, jo se que em pagarien molts diners per ell, així que ... el tinc segrestat i .... demano recompensa o rescat, la qual és pot negociar, ja que pel que veig no te preu. El canvi podria ser en metàl·lic o en especie, no se, com per exemple un anell de brillants, un osset de pelutx, alguna cosa sense preu.

No he canviat la tinta vermella, però s'hauria de fer, hi han parts que no es veuen be, i si es vol fer servir en ferm..., es canviaria abans de l'entrega, en el cas de ser un requisit del demandant de l'oferta, es clar.


Sí algú coneix a l'amo, si us plau que li comuniqui que està en el meu poder. Les característiques d'aquesta persona serien: que és dretà/na, que no rosega els bolis, que és vol dedicar a fer de banquer/a, que te una paciència infinita, i es podria dedicar a qualsevol feina artística de miniatures, com podria ser joier, fer una nova piràmide amb agulles sense cap, .... La meva opinió és que hauria d'emprar el seu temps en una altra cosa, que es deixi d'amortitzacions, de leasings, de borsa i comptabilitat!!, lo seu és l'art de la miniatura!!. En altre temps seria escrivent o precursor de les paraules abreviades.

Per cert, i ara que ho penso, segur que ja s'ha presentat a l'examen, sinó ........ no l'hagués perdut. La meva pregunta: l'haurà aprovat?, no ho sabrem mai, si no el trobem.

Sabeu que un bolígraf BIC te sis cares, i que amb aquestes cares podeu tenir tota la informació resumida que necessiteu. La veritat, és que aquest costaria bastantes hores de desxifrar.

Dons la casualitat l'ha fet arribar a les meves mans, jo ... que pensava que actualment havíem avançat una mica en aquest camp, que seria alguna cosa més innovadora i sofisticada, amb l'electrònica i la informàtica a l'abast de tothom, però.... m'he adonat que segueix sent tant manual i tan artística com abans, m'havia equivocat de totes totes. En aquest sentit deu haver un sistema de seguretat molt exhaustiu perquè no s'innovi, no sé, potser a les portes de les classes hi ha un detector de metall o un guarda de seguretat que t'escorcolla. De totes maneres aquest métode no existia quan jo anava a l'escola.

El text gravat, segons una plana d'internet molt avançada en aquesta matèria (que he cercat desprès de la trobada), es fa amb un punxó de compàs. I s'ha de definir mooooolt be l'espai abans de començar i cal mesurar-lo en el possible, ja que l'espai disponible no es gaire, però es pot aprofitar molt be si tens bones mans. També recomanen fer les abreviacions més mínimes possibles, perquè resulti tot un llibre obert i a la vista amb tota la informació més precisa. Si la preparació no es així, pots perdre el temps en res, i refer i refer, amb el denotant que pots arribar a aprendre tot de memòria, i no és la finalitat que es vol aconsseguir.

Si et surt a la primera, anirà de conyaa l'examen!, una volteta cap aquí, una cap allà, i anant passant l'estona. Mentre el bolígraf es diverteix ballant, tu aprofites el seu encant i la seva sabiesa.



No sabeu de que parlo?, dons .... heu sigut molt bons nens a l'escola, i no és el moment d'ensenyar-vos ara. I millor no parlar davant de la canalla d'aquest temes! ssssshhhhh, encara que ....... segurament saben molt més que nosaltres.

Per últim, les fotografies son d'avui, la víctima es troba en perfecte estat, te síndrome d'Estocolm i molt a gust amb el segrestador. En el cas de que no es pagui el rescat, pot ser es presentarà a fer l'examen per aprofitar tant de treball consumit amb ell. I desprès el presentarà a alguna subasta d'interés "boligrafístic" o a alguna conferència de banquers, ja veure'm.

Mediterrània

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis