08 de maig 2007

La totpoderosa Google fa temps que va adquirir el domini .CAT.

Aquesta notícia la penjo pel logo de google, que m'ha encantat!, i amb els Castellers de Vilafranca, ni vermell, ni rosa, ni malva, ni altres colors sense importància, els....VERDS!. Mediterrània.



La totpoderosa Google fa temps que va adquirir el domini .CAT. Després de més d'un any des d'aquesta adquisició, la tan esperada plataforma de serveis de Google traduïda al català encara no ha arribat. Des de directe!cat li preguntem a Quico Llach, un dels traductors de Google, aquesta i altres qüestions en una interessant entrevista.Fa pocs anys semblava que la totpoderosa MicroSoft es faria amb tot el mercat de les noves tecnologies. Res ni ningú semblava que li podria fer ombra, fins que finalment una empresa nascuda en un garatge ha aconseguit posar l'empresa de Bill Gates contra les cordes en molt pocs anys. L'ascens imparable de Google no ha deixat indiferent a ningú, i menys encara tota la gent que participa activament a la xarxa. Mentres molta gent es pregunta quin és l'èxit de Google, si bé ens trobem davant d'una empresa amb un creixement il·limitat o bé si Google és la personificació del "Gran germà" del llibre "1984", que ens vigila i ens observa a totes hores... pocs sabem què n'opina la gent que hi treballa.Des de directe!cat hem volgut parlar amb Quico Llach, un membre del col·lectiu SoftCatalà, que després de superar unes proves va passar a formar part de l'equip de traductors de Google. La seva feina ha estat la traducció al català de diferents eines d'aquesta empresa, tot i que moltes d'elles, com el sistema de publicitat AdWords basat en els enllaços patrocinats, encara no s'ha posat en funcionament.A través d'aquesta entrevista, Llach ens explica detalls, curiositats i alguns punts de vista de Google.
font: directe.cat

3 comentaris:

;) Lapil ha dit...

quina sort tenim els de vilafranca!

Mar ha dit...

Sí i com a logo del google de Catalunya, els Castellers de Vilafranca,encara que no sigui d'allà no hi ha color.

;) Lapil ha dit...

encara que mirant'ho bé veig que la coincidència de la camisa verda es deu a que l'ela de google és verda... vaja, vaja!

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis