11 de maig 2007

Premi al millor bloc del 2008

Per Mediterrània,

Avui he llegit al bloc Fem un cafè? que ha sigut escollit un altre bloc com el millor del 2006.
Què doni les gràcies perquè no estàvem al 2006!, i tampoc sabíem que havíem de competir. A partir d'ara ens posarem les piles i anirem a l'atac, encara que no sé si es massa tard per entrar en els premis del 2007, potser al 2008.

He anat al bloc, la curiositat de vegades pot amb mi. I la veritat és que gaudeixes molt llegint-lo, a part d'aquest punt de psicòleg que tenen casi tots els taxistes, que també tenen els amos d'un bar, la diferència que estreba entre ells, és que, uns tenen més sessions per aprofundir i en el cas del taxistes solament una sessió per norma. I als clients (o pacients) no te'ls pots treure de sobre en el cas d'un bar, i el cas dels taxistes tenen final de trajecte, adéu i moltes gràcies!, és més dinàmic aquest últim.


Te una visió molt particular i simpàtica en Daniel, el seu bloc és nilibreniocupado. Hauria de coneixer a una amiga, que no fa tant es va fer passar per un sargent de guarda civil, i no ens va cobrar, perquè va riure!!!. Ja sabeu, sí feu riure a un taxista, potser us porta de franc, o potser era perquè es va creure que era de la guardia civil?, jajajajaja, la veritat es que no ho tenia tot en tota regla, i no hi portava ni el cinturó.

Ves per on!, Fins i tot m'han agafat ganes de fer-me taxista. Algú te una llicència de taxi de sobres? o potser m'he de treure el carnet d'autobús, o transport de passatgers, una altra vegada a un altra taxista no li donaran (el premi). Be serà més fàcil tenir un bar, no no, tal i com estan els traspassos, millor serà solament anar a un bar, que això si que és el més fàcil del món, diuen que hi ha un bar per cada 5 persones, per a que em reconegueu portaré una samarreta que dirà:

"Psicòloga aficionada en pràctiques,
s'accepten rotllos dels demés,
prometo no explicar la meva
solament escoltar".

Si l'amo del bar no es molesta que li tregui la feina, que segurament que més d'un estarà encantat, no tothom està preparat per aquesta fita. A més l'explicaré que l'experiment solament és per guanyar un premi molt important (paguen?).

Be, me'n vaig a fer-me la samarreta, i desprès al bar de la cantonada, estaré aquí a l'espera d'usuaris.

*Preus de les sessions per als usuaris interessats:
  • 5 minuts............ Caramel de maduixa
  • 10 minuts............ Xiclet també de maduixa
  • 15 minuts............ Cafè i bombó
  • 30 minuts............ Cafè amb llet i pasta
  • 1 hora .................. Cubata i cacauets (o crispetes)
  • 2 hores ................ Un sopar en condicions
  • 3 hores o més ..... Barra lliure
  • Notes: solament un usuari per sessió. A l'import no hi ha inclosa la part de donar consells, te càrrec addicional, en el cas de ser necessari, la tarifa variarà segons PM (preu mercat). (Ostres, ara m'ha agafat gana!!!)

Ui!, també hauré de canviar l'idioma del bloc. El català no venc massa últimament. Miraré en quin idioma estan escrits aquests 20 finalistes. Comprovat, dels 20 finalistes no hi ha cap que l'idioma sigui català, perdó un de mixt, però que te les dues modalitats, però al escollir un o un altre no canvia segueixen sent el mateix idioma original. Ufff, quina feinada, castellà, català, i ja posats anglès per tenir opció a tots els premis, encara que l'idioma més parlat és el xinés, i per trobar un xino que faci de traductor, amb temps lliure, serà difícil.

Us espero!, ja us avisaré si canvio el lloc escollit.

Mediterrània

1 comentari:

Anònim ha dit...

Demano perdó, hi ha un premi per a llengües constitucionals, i solament un dels 20 sense categories. Jo solament l'havia vist en castellà des de l'enllaç és el bloc d'en Marc Vidal.
Mediterrània

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis