31 de maig 2007

Macroconcert a Barcelona "Salva la Tierra Barcelona Concert" 7 de juliol

Aquest article forma part d'un article de Directe.cat. no estava d'acord, i l'he deixat a banda l'opinió. Crec que primer hauríem de veure el positiu del concert, en que la recaptació es destinarà a fundacions amb projectes dedicats a combatre el canvi climàtic, i no cercar els cinc peus al gat.

Barcelona farà el pròxim 7 de juliol el macroconcert 'Salva la Tierra Barcelona Concert' al Moll de la Fusta, una iniciativa que se suma al 'Live Earth'.

Hi haurà macroconcert contra el canvi climàtic a Barcelona. Segons ha informat l'organització, el macroconcert a la ciutat comtal combinarà actuacions musicals amb missatges conscienciadors sobre la situació del planeta. Entre els artistes que ja han confirmat la seva presència a Barcelona figuren Miguel Ríos, Ojos de Brujo, Calima, La Excepción, Loquillo, Macaco, Lila Downs o Gerard Quintana.

L'organització treballa perquè també actuïn a Barcelona Bruce Springsteen, La Unión, Andrés Calamaro, Ariel Rot, Enrique Bunbury, Antonio Vega, Melendi, Eros Ramazzotti, Ricky Martin, Marc Anthony, Santana, Laura Pausini, El Arrebato, La Oreja de Van Gogh, Raimundo Amador i B.B. King i Pastora, entre d'altres.
El recinte del Moll de la Fusta, que albergarà aquesta marató musical de 12 hores, tindrà una capacitat per a 50.000 persones.

El macroconcert global 'Live Earth' reunirà en set capitals de tot el món artistes com The Police, Roger Waters, Smashing Pumpkins, Sheryl Crow, Bon Jovi, Beastie Boys, Foo Fighters, Duran Duran, James Blunt, Madonna i Red Hot Chili Peepers. 'Live Earth' serà retransmès per ràdio, televisió i Internet i es preveu una audiència de 2.000 milions de persones.
Mar

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis