02 de maig 2007

Boicot a l'obra de teatre "l'Èric i l'exèrcit del Fènix"

Segons els organitzadors de l'espectacle sobre el cas de l'Èric Bertran els principals mitjans de comunicació del país estan boicotejant l'obra des del silenci més absolut.En un comunicat la companyia afirma que "La Vanguardia, El Periódico i El País ja han dit que no en parlaran. Ni tan sols en faran una crítica negativa. I els programes rellevants de TV3 i de Catalunya Ràdio ens han tombat l'esquena". Només l'AVUI ha informat de l'obra, que posa en escena temes que no s'havien tocat mai a Catalunya en el món teatral, com la normalització de la llengua catalana, el cul-de-sac de l'Estatut, l'autodeterminació,...També han denunciat que estan patint "pressions inadmissibles (de molt amunt) que no es poden fer públiques perquè això ens obligaria a suspendre les funcions i a abandonar el Borràs".

2 comentaris:

LLop ha dit...

Recorde molt bé la historía, una vergonya sincerament. La catalonofobia ja gairebé sembla un dret constitucional, no sé on es va a arribar.

Gracies pel enllaç als lokos.

Mediterrània ha dit...

Dons si, per això he posat la notícia, em sembla increïble la manipulació dels mitjans. Però se'ls acabarà el rotllo amb internet, a no ser que també hi arribi la censura.

He posat el teu bloc perque em semblan molt divertits i acertats, els videos, imatges que trobeu. I riure, m'agrada molt. Em vaig petar de riure amb la noia es va ficar a la rentadora, però tens tant de material que no he arribat a veure ni un 10%, seguiré mirant.

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis