24 de maig 2007

anys i anys... per molts anys....

Per ;) Lapil

Moltes Felicitats El Jueves! http://www.eljueves.es/

Quins bons moments que em fas passar! Ja tinc el super-número i tela...


En aquest número fan un anàlisis dels seus lectors... i ara mateix encaixo perfectament en la fase 4 - del distant, "compra el jueves casi nunca", havent passat per les anteriors fases... el de gorrejar a amics i familiars, el de comprar-lo religiosament tots els dimecres... i ara per alguna que d'altra raó (però sense justificar-me) alternativament, però sense descuidar-me els especials com aquest...
Molt bo l'apartat de les fotos de la nova fornada de lectors... els fills de lectors que els inicien en el món del Jueves, Oscar i el profesor cojonciano, Azagra, Vergara, Maikel, Ja, Fer, les caricatures de Vizcarra, Entrialgo.... y molts, molts, molts més.
Gràcies a tots per donar-me un altre punt de vista.

Com el de Mauro Entrialgo http://www.mauroentrialgo.com/blog/2006/10/los-blogs-en-el-jueves.html, referent a la blogosfera, ets molt bó en "el teu ángel se fija", les vinyetes senceres les podeu veure senseres a: http://www.frikiland.net/comment.php?comment.news.43


Europa Press. Barcelona.- - 22/05/2007 18:12h
La revista 'El Jueves' celebra el seu 30 aniversari amb un número especial dedicat als seus lectors i un llibre antològic

La revista d'humor gràfic El Jueves celebrarà els seus 30 anys d'història el pròxim 27 de maig amb un número especial, el 1565, dedicat als seus lectors i el llibre 'El dijous de cap a cap (1977-2007)', que recull una selecció curosa dels elements publicats més destacats d'aquestes tres dècades, segons va afirmar a EuropaPress l'editor de la revista, José Luis Martín.

Martín va explicar que la publicació ha celebrat ja molts aniversaris i aquesta vegada van creure necessari dedicar part de la celebració als lectors. Aquests es veuran reflectits en el nombre especial 'Extra 30 años y un montón de lectores', que explica com són les persones que els segueixen, com llegixen la revista i com han canviat durant aquest temps, entre altres aspectes. En aquest sentit, Martín va afirmar que "l'esperit dels lectors no ha canviat ja que segueixen buscant una visió divertida i transgressora de l'actualitat" però va afegir que "el país ha evolucionat molt en 30 anys", especialment a nivell tecnològic.

L'editor va assegurar que allò del que se senten més orgullosos és que "el lector de 'El Jueves' té una relació molt emotiva amb la revista, la senten com seva". En aquest sentit, Martín va explicar que l'última anècdota que viuen en la redacció és que els seus primers lectors envien ara fotos divertides dels seus fills petits amb la revista. Sorprendre i divertir al lector Martín va definir El Jueves com un "mitjà independent" que durant 30 anys ha mantingut l'objectiu de "sorprendre i divertir al lector". Davant aquesta commemoració, l'editor va afirmar sentir-se "sorprès" per durar 30 anys "sense deixar de sortir cap setmana" i va explicar que 'El Jueves' és una revista "atípica, que no es dóna en altre lloc del món".

Finalment, el pròxim 27 de maig l'ONZE se sumarà a aquesta celebració ja que el cupó del dia estarà dedicat al 30 aniversari de la revista.

1 comentari:

Mar ha dit...

Ostres!! El Jueves, crec que l'he comprat una vegada, però el comprava el meu germà. He rigut, amb aquesta colla de tarambanes enginyosos, moltes estones.

Podries posar les 3 vinyetes,ja que les deixen publicar, jajajaja.

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis