06 de juny 2007

paraelcole.mailxmail.com : un bon producte pel món cultural

paraelcole.mailxmail.com és un producte de MailxMail.com, una web especialitzada fins ara en la captació i difusió de cursos via correu electrònic i que, recentment, ha incorporat quatre serveis més a la seva oferta.



Altres serveis de MailxMail són: profesor-particular.com (oferta i demanda de professors particulars), practicaidiomas.mailxmail.com (oferta i demanda de conversacions per practicar idiomes) i educacion.mailxmail.com (una extensa gama de centres d’aprenentatge de tota Espanya).

En aquest article ens centrarem en paraelcole.mailxmail.com, una oferta consistent en la compra, venda o intercanvi de material escolar, llibres de text, lectures obligatòries o qualsevol altre producte cultural a tot el món.

Desprenc de l’anàlisi heurístic que he hagut de fer recentment de tota la web de MailxMail, que la seva iniciativa constitueix una plataforma única fins el moment, que agrupa molts elements que la poden convertir en un producte molt interessant per molts perfils de navegant. La seva usabilitat i accesibilitat la fan una eina molt potent i fàcil d’usar, tal com faig constar en les conclusions del meu estudi.

paraelcole.mailxmail.com no és una excepció al que he dit en l’anterior paràgraf. Al contrari, la potència amb la que gestiona la seva base de dades la fan treballar a una velocitat molt alta, mentre que l’absència d’elements gràfics pesants fan que la càrrega de continguts no requereixi gairebé de cap espera.

Si volem gaudir de les prestacions que ens ofereix paraelcole.mailxmail.com, podem seguir aquestes pautes:

1)Fem clic sobre l’enllaç que ens durà a la plana de registre:



2)Omplim el formulari:



3) Un cop acceptats com a usuaris registrats, podem publicar el nostre primer anunci. Aquí us faig una petita demostració de com podem posar a la venda un llibre que tinguem per casa i que ja no necessitem (atenció: també podem publicar demandes per mirar de trobar qualsevol producte cultural que ens pugui fer falta).









4) I ja podem veure l'aspecte del nostre anunci publicat.



5) Ja em vist com publicar un anunci per vendre un llibre que tinguem per casa i que, pels motius que sigui, ja no tornarem a consultar, i per això el posem a disposició d’altres perquè l’adquireixin a menor preu del que els hi costaria si fos nou.

Aquestes pautes també son vàlides per qualsevol article cultural del que disposeu i que vulgueu posar a la venda, o que vulgueu intercanviar per algun altre producte. Recordeu també que en la mateixa plana podreu trobar articles per comprar.

Espero que el que acabeu de llegir us sigui d’utilitat. Se’ns dubte caminem cap a un món cada cop més globalitzat, i Internet és un paràmetre que juga un paper decisiu en aquesta circumstància ineludible. Que la globalització sigui justa o no, no depèn dels governs, de l’empresa privada o de la banca, si no de tots i cadascú de nosaltres. La consciència col•lectiva està canviant, i una nova forma de captació de l’entorn ens està fent obrir els ulls a tots plegats. L’ésser col•laboratiu avança com a fenomen dins de la nostre societat informatitzada; i se seguirà estenen cada cop més sense cap organisme o institució que, per més que ho pretengui, hi pugui posar control. És una qüestió de supervivència elemental, ja que de la mateixa manera que ja no tolerem el canvi climàtic, tampoc podem digerir els desajustos socials que s’estan produint al nostre voltant i que cada cop ens afecten de més a prop.

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis