25 de juny 2007

Géminis és el millor signe per ser escriptor d'èxit


Segons un estudi de la cadena de llibreries britànica Borders, la majoria dels grans novel·listes de tots els temps pertanyen a aquest signe. Per contra, els Leo serien els més negats, encara que l'escriptora britànica JK Rowling, creadora del mag juvenil Harry Potter, èxit de vendes de llibres i de taquilla a les sales de cinemes, sigui d'aquest signe.


Per fer l'estudi, han analitzat la data de naixement de 150 grans novel·listes de tots els temps. El resultat: 27 d'ells són Géminis (Ian Fleming, Arthur Conan doyle, Salman Rushdie...), els segons -encara que bastant lluny- Aquari (Xerris Dickens, James Joyce...) i els tercers Virgo (Agatha Christie, Stephen King).

En últim lloc se situa Leo, encara que una representant d'aquest signe, JK Rowling sigui la creadora d'Harry Potter, èxit de vendes mundial, el que posa una mica en dubte aquesta teoria.

De tota manera, els que es fiïn d'aquest tipus d'estudis i vulguin arribar a ser grans autors han de saber per si de cas que Lliura i Piscis són també poc proclius a ser grans genis de la literatura.
curiosidades

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis