22 de juny 2007

Live Earth a casa teva

Estimats amics,

El moviment contra el canvi climàtic més gran de la història s'acosta—el 7 de Julio, 2 mil milions de persones veuran els concerts ‘Live Earth’ per televisió.

AL Gore, un dels organitzadors i responsable de la pel·lícula “Una veritat Inconvenient” ens va enviar aquest missatge perquè ho fem passar tota la comunitat Avaaz.
--------------------------------------------------------------
Benvolgut Avaaz,

Els 385,000 membres de Avaaz de totes parts del món que es van mobilitzar per a demanar acció contra el canvi climàtic del G8 m'han impressionat.

El treball de Avaaz és veritablement esperançador. Ara, tenim l'oportunitat d'augmentar encara més l'impacte del seu esforç col·lectiu.

Estan disposats a organitzar una reunió en la seva ciutat para ‘Live Earth’? les festes seran divertides i tindran un gran impacte. Si tens un bon grup d'amics, una tele, i una computadora, ja està.

Junts, sé que podrem convèncer a tots els presents en aquestes reunions a comprometre's. Aquest moviment serà un moment únic, en el qual l'atenció del món estarà focalitzada en la crisi del canvi climàtic. No podem deixar passar aquesta oportunitat.

Sincerament,
AL Gore
-------------------------------------------------------------
Pots organitzar una petita reunió amb els teus amics i família, o un gran esdeveniment en el teu barri, el teu bar preferit, o algun grup ciutadà local. També pots mantenir-lo privat, o fer-lo publico i deixar que membres de Avaaz en la teva ciutat et contactin. Hi ha dues fàcils maneres de registrar-te per a ser organitzador d'un esdeveniment en la teva ciutat: -Pots utilitzar la pàgina oficial de Live Earth. Aquesta és la millor manera de fer-lo si vols que el teu esdeveniment sigui públic i conti com part esdeveniment ‘oficial’ del Moviment Live Earth.
Lamentablement, el formulari existeix solament en anglès –però és bastant bàsic:

http://www.avaaz.org/en/live_earth/lj.php

-Si no domines l'anglès, Avaaz ha creat un simple formulari que pots utilitzar:

http://www.avaaz.org/es/live_earth

Durant 24 hores, en 07/07/07, TOTS serem activistes contra el canvi climàtic.

Aprofitem aquesta oportunitat única i transformem la festa més gran en la història de la humanitat en el moviment cívic més gran de la història.

Gràcies!
Ricken, Paul, Ben, Graziela, Galit, Iain i tot l'equip de Avaaz.

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis