18 de juny 2007

Làpida Digital




Estic preparant un vídeo!!.

Si, si, no me'n refio que a la làpida digital em posin qualsevol cosa. Al menys que sigui alguna cosa escollida per mi. Desprès et trobes amb brometes, o coses que no volies que sortissin a la llum, i menys quan ja no et pots defensar, .........siguin veritat o no.

Prometo tornar i fer la vida impossible a qui sigui!, si les imatges son manipulades, trucades o canviades.

Ho dic, per la primera làpida digital que ja s'ha posat a Holanda, segur que el pobre que està a dintre no sabia que li farien, esperaria un ram de flors i quatre coses per adornar, i no que tothom pogués anar a tafanejar sobre la seva vida, i que sigués notícia a tot el món.

Aquí teniu fins on arriben les noves tecnologies, a llocs que mai haguessis imaginat.

La veritat, i pensant-lo be, ho prefereixo a que sigui una foto d'aquelles tant horribles en color sèpia gravades en ceràmica.

Mar




Un cementiri ha posat en funcionament la primera inscripció que mostra imatges de la persona que ha mort perquè els visitants puguin recordar-la cada vegada que li duen flors per a honrar la seva memòria

El cementiri de la ciutat holandesa de Rhenen ha col·locat la primera làpida digital d'Holanda, que permet als visitants veure imatges i vídeos en els quals apareix la persona morta, segons van informar fonts d'aquest ajuntament.

De moment, solament una empresa a Holanda fabrica aquest tipus de làpides, en les quals s'integra en la pedra una pantalla que permet visionar diapositives o imatges de la persona que ha mort, que són activades mitjançant un infraroig que capta la presència d'un visitant.

Per a poder activar el mecanisme digital, els visitants necessiten estar en possessió d'una bateria especial de llarga durada, segons recull la plana d'Internet WEBWERELD


En les informacions publicades no ha transcendit si aquest dispositiu està protegit contra la pluja ni s'ha informat de com és la capacitat d'emmagatzematge d'imatges que posseïx.

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis