13 de juny 2007

Guanyar-se la vida felicitant Blocs

Hi ha gent per a tot!, en Biby Cletus es dedica a felicitar blocs, per atraure gent al seu, amb una molt bona tècnica, perquè tothom que escriu pensa que fa be el que fa, i venint d'un altra persona d'un altre país encara et puja més l'ego, i si te n'adones desprès, ja millor no posar cap comentari en contra teu, perquè si ho dius ja no quedarà gaire be davant dels teus lectors del teu bloc (total ja que més dona!). T'adones quan entres un comentari al seu bloc, i si et fitxes en els demès veus immediatament que no ha sigut el teu l'únic que ha felicitat aquell dia.

Jo ho vaig fer al dia següent desprès de escriure i tot un article que parlava del tema.


Per això, jo que també havia caigut a la trampa de l'ego,i ara que avui m'ha enviat per segona vegada la mateixa felicitació, he anat a investigar-lo, i del que em pensava, ha superat amb escreix la realitat. La frase la realitat supera la ficció es queda curta.

Utilitza sempre les mateixes frases, i aquestes si ho rumies una mica, serveixen per tots els blocs. El que no te en compte es que potser ja t'ha enviat un altre comentari igual. Te uns quants models de comentaris per a deixar en els blocs.

El comentari que et deixa és a nivell general del teu bloc , i no de l'article en qüestió, el que et fa mooolta il·lusió. Ell per suposat ja hi compta, sap que tu el buscaràs en agraïment, a més que t'ho deixa fàcil per trobar-lo, ja que al perfil et posa on pots dirigir-te per entrar en el seu bloc, es clar! tu entraràs un comentari a un article seu. No es fàcil trobar-lo, està ben amagat. Per augmentar visites?, dons sí.

Vas al seu bloc, i desprès de la recerca que al menys mires 10 o 12 articles abans de trobar un que signi ell, (les visites hi compten molt també per estar dels primers a les recerques de google) que per cert, és millor fer una recerca en google per trobar-lo a la primera. El que tothom fa suposo, es mirar el seu bloc primer, abans de deixar-li un comentari en condicions, i per suposat el seu article per felicitar-lo, i li deixes el comentari, potser si te sort, entraràs a algun dels anuncis.

Es podria dir que en Biby Cletus està recorrent el món dels blocs deixant aquests comentaris.

Nice post, its a really cool blog that you have here, keep up the good work, will be back. Warm Regards Biby Cletus (hi han d'aquest 15.500 comentaris iguals en els diferents 15.500 blocs)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Cool blog, i just randomly surfed in, but it sure was worth my time, will be back

Deep Regards from the other side of the Moon

Biby Cletus (d'aquests 12.800 comentaris iguals)

En total si cerques Biby Cletus et surten més de 78.000 que si multipliquem per 0,05€ dona una quantitat de 3.900 euros cliclant una vegada als seus anuncis des del gener.

Jo ara m'hi poso, i no faré una altra cosa!

Amb el que he vist del seu bloc i un article sobre com utilitzar el Google Adsense per captar més possibles visitadors i sobretot gent que faci click en els seus anuncis (i molt útil per cert), he tingut prou per adonar-me fins a on es pot arribar.

Al veure els comentaris m'havia adonat que per suposat que no es miraria cap bloc, sinó que el que estava fent era atraure gent al seu bloc, sigui per augmentar els comentaris, però desprès de fer una recerca de les frases senceres a google i dels 28.300 en les dues que us he indicat, i fins a 78.000 que deuen ser altres comentaris similars, ja no es una suposició, sinó que es guanya la vida així i segurament molt i molt be, a la India 3900€ son molts diners (aquí també, però no tant).

Google per fer les seves recerques un dels paràmetres que te en compte son els comentaris, a més comentaris es possible que sigui més interessant per el que et posa més dels primers a les recerques. I encadenadament, com a conseqüència també fa que molta més gent visiti el seu bloc, les visites son el que més fan augmentar estar dels primers de les llistes a les recerques i seguidament això fa que també tingui moltes més possibilitats que entrin en els anuncis, i que a banda del bloc siguin més els que visiten aquells blocs, o sigui que pot ser molt i molt més del que podem imaginar, si cliques als anuncis els reporta un petit benefici cada clic, com he comentat, i per defecte els anuncis del bloc no depenen del lloc d'on és el bloc, sinó depenen de la zona on s'obri aquest, o sigui ells tenen el bloc a la India, però tu l'obres des d'aquí, potser et surt un anunci en el teu idioma i d'una companyia d'aquí per fer un viatge a la India, o d'alguna cosa relacionada als articles del seu bloc, els anuncis els determina google i no ells.

Per els que no sàpiguen com funciona Google Adsense, us explicaré una mica per sobre per entendre l'idea. Signes un acord amb google per els anuncis al teu bloc, google revisa si aquest bloc és "digne" i desprès tu escolleixes com i on surtiran, per soposat els de google et donen alguns consells per al lloc on col·locar-los perquè siguin més eficients, i també ordena una sèrie de normes a seguir com no clicar tu mateix, ni incitar de cap manera, ni proposar el clic als lectors del teu bloc, simplement deixar-lo allà i que la gent cliqui si vol, ara be, sí tens més visites dons també tens mes probabilitats, i sense fer res en contra de la normativa de google adsense, aquesta gent ho està aconsseguin.

En el meu cas com els de casi la totalitat dels blocs, no et podràs fer mai ric son 0,05€ per clic i si en un mes han clicat 3 persones dons multipliqueu, ni per a pipes si ets un bloc normal, però aquesta gent han trobat una fórmula tant intel·ligent com poc ètica, jugant amb les emocions de la gent.

Si trobeu algú de vosaltres un comentari al vostre bloc, meu, penseu que l'estic fent a mode de investigació, jajajaja, i més si posa la frase copiada d'en Biby.

Exemples de blocs als que ha fet comentaris, em faltarien alguns fins arribar a 78.000 o qui sap quants mes, i suma i segueix.


http://sreejith.wordpress.com/2007/04/03/great-developments-in-netaji-case/
http://monsoon-magic.blogspot.com/2007/02/on-love.html
http://mybloggodswonderfullove.blogspot.com/2007/05/pentecost-sunday.html
http://deepakp7.blogspot.com/2006/11/cleaner-city-courtesy-clean-kerala.html
http://www.pradipsomasundaran.com/2007/04/kanne-kalaimaane-moondram-pirai.html
http://catholic-dads.blogspot.com/2007/04/dilemmas-over-innocence.html
...

Exempe de comentaris, sempre i tots amb la mateixa manera per agraïment... Aquest article era d'en Biby Cletus i parla dels 5 actors més famosos.


Cerrar esta ventana Jump to comment form
Gus dijo...

Hey, AMAZING page! thanks for your visit. You always be very welcome.
Gustavo

May 10, 2007 5:12 PM

Number 11 dijo...

Thank you for your recent comments here:
dream images

feedback is always welcome.

Dreams

May 10, 2007 5:55 PM

lv2scpbk dijo...

Thanks for visiting my blog.
I like all these actors. My favorite movie that I can watch over and over is: "As good as it gets" with Jack Nicholson. But, all these actors you listed are excellent.

May 10, 2007 6:11 PM

Dixiechick dijo...

Yup... those definitely head the top of the list... *wipes up drool*

May 10, 2007 7:40 PM

lucerita dijo...

hi biby
thank u for your commentes
i agree with you on the top 5 actors list

they are the greatest ones

though there are some great raising actors and actresses as well

u read spanish as well?

May 10, 2007 7:52 PM

EmmaPeel dijo...

Hi Biby! You´re the king of comments in the ememe´s blog
www.viejososnlostrapos.blogspot.com
Please, welcome back!

May 11, 2007 1:36 AM

some chick dijo...

I love them all for the same reason..they MOVE me.

May 12, 2007 2:03 AM

Tom Blogical dijo...

I would put Tom Hanks at number 2, but after that I agree with your list.

Great post, I've thought of doing this with actors and college football coaches...

May 12, 2007 5:32 AM

hebe dijo...

Thanks for visiting my blog.
muchas gracias, besos

May 12, 2007 6:08 AM

Herondes Cezar dijo...

It's very nice your blog. I liked to read it. Congratulations.
Herondes Cezar

May 12, 2007 7:17 AM

F.Lobo dijo...

thanks to visit me
I trie to write some things sometimes...
when i have some more time...
i back here to read your blog...

sorry for the "bad english", i don´t know english very well yet

=]
see ya

May 12, 2007 10:00 PM

Perro Feroz Amarillo dijo...

Thanks for visiting my blog, and congratulations for this one, and your post about the 5 best actors.
Very interesting, and, can we wait another one about the actresses?

best regards
PFA
http://perroferozamarillo.blogspot.com

May 13, 2007 1:51 AM

I us podeu preguntar, com ho fa per a trobar blocs ràpidament, dons si us fitxeu a la barra de dalt de tot d'aquest bloc, igual que la resta, veureu "siguiente blog", la quan cosa és molt i molt ràpida per a fer uns quants comentaris en un dia, si solament es dedica ell, la resta que escriuen ja no vull ni revisar.

Mediterrània

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis