10 d’agost 2007

Per fi Vacances!! (M'en vaig de vacances a la Superterra II)


Desprès de tant de temps esperant-les, ja estan aquí, i ara passaran tant ràpides que no donarà temps a tastar-les, però ... he trobat una forma de gaudir-les força i lluny, i a més a més gratis.

Desprès de varis intents d'anar de vacances a la Superterra (com us comentava fa un parell de mesos aquí), perquè volia fer alguna cosa diferent sense gastar gaire.

I havent buscat varis mitjans de transport com una nau espacial que trigava 40 anys i dos setmanes en arribar i tornar a la velocitat de la llum, un platet volador terrestre però que solament corria a 80km/hora i no em quedava esperança d'arribar viva a lloc, o l'escombra voladora d'una amiga, però que diu que la seva jurisdicció arriba fins a la lluna i solament la part catalana, un puntet que ha de passar la nit, i no es pot bellugar d'allà, es veu que no hi ha bon rotllo entre bruixes de planetes diferents i no poden passar dels satèl·lits annexats). M'ha explicat que es que també ha afectat el tema del NO al consum de productes catalans, i que els serveis de les bruixes catalanes no son ben vistos últimament arreu del món. En definitiva que a la resta si les deixen surtir, potser un altra any!.

O sigui, que he hagut de fer un nou intent, i directament he contactat amb els habitants de la Superterra. I ja que no sabia adreces d'e-mails, i si allà usaven un altre supersistema de supercomunicació amb el superinternet de la superterra i tampoc sabia si serien compatible amb el nostre, a més per la meva zona no es gaire fiable el tema parlant de connexió estable i velocitat (be..., en velocitat de cobrar si son ràpids i eficients).

Llavors vaig decidir enviar un missatge superintel·ligent per supertelepàtia supercodificat, i he aconsseguit que me convidin a passar allà les vacances com a superembaixadora de la terra.

El missatge deia així ( com a nota dir que els meus pensaments s'han creuat amb el missatge telepàtic i son els que estan entre parèntesis):


Assumpte: Vull anar a la Superterra, porfaaaa!!! (aquest era el missatge superint·ligent, la resta que ve ara... els ha costat d'entendre)

Estimats habitants de la Superterra,

(Qué al final) Respecte a les meves vacances que el meu jefe m'ha dit que 40 anys i dos setmanes no em pot deixar, i com a màxim tres setmanes i localitzable (si, si, localitzable, jaja), i com que no trobo mitjà de transport adient (solament tenim mitjans de transports contaminants i lents), els hi demano si us plau que em vinguin a buscar-me a partir del 10 d'agost del 2007 (del calendari gregorià) (és que tenim molts calendaris, uns als 5000 i pico, .... altres al 2007..... , que no s'equivoquin de temps).

M'agradaria visitar-los i així conèixer els habitants, les seves formes de vida, les seves costums, la flora, la fauna. Estaria molt agraïda en que m'acollissin solament uns dies. (quina passada seria passar tres setmanetes a cos de rei; tindran jacuzzis?).

Desprès m'ocuparia personalment de transmetre aquesta experiència a la gent de la terra (be potser solament als meus companys de garjola a la que segur vaig a parar, o a un centre de salut mental, o a un laboratori d'éssers estranys per a investigar amb l'excusa de posar-me en quarantena, ... ufff....possiblement no hauria d'obrir la boca), i els estaria profundament agraïda per alimentar la meva curiositat.

Per el tema dels menjars no s'amoïnin (que al pas que va el meu sou congelat, m'hauré d'acostumar) que per dues setmanes que no mengi no em passarà res. (així estaré entrenada per fer vaga de fam encadenada a la porta del jefe.)

En acabant, solament dir que estaria encantada de compartir aquests dies de llibertat (llibertat, llibertat,... sempre entre cometes, es clar...) amb vostès.



Aprofito l'avinentesa per enviar-lis una cordial salutació (o com sigui en aquest planeta)

Mediterrània

piiiiiiiiiiiii............. enviar missatge..... transmitint.......
*************************************************************
Amb el que m'han contestat casi immediatament:


*************************************************************
Assumpte: RE:Vull anar a la Superterra, porfa!!!

Mediterrània,

Per passar unes vacances de franc al nostre planeta no fa falta que t'enrotllis tant, ni que els missatges siguin tan ambigüos (si que son complicats al seu planeta, que per a explicar quelcom diuen unes altres de diferents al que pensen, no m'estranya que no s'entenguin!!).

Solament hem entès be la part de l'assumpte "Vull anar a la superterra, porfaaaaaaaa!!" la resta hem trigat a esbrinar-lo i /o descibrar-ho, aquí no necessitem tants romanços per explicar-nos el que dessitgem o anhelem... el dia 10 a les 00:00 hora local seva a casa seva. La tenim localitzada amb el google eart del seu planeta, és la de la terrassa que va en pilotes, passarà una "COSA" a buscar-la per la seva terrassa (com aquí no en teniu, per aixó li dic "COSA"), i en uns instants estarà amb nosaltres.

Sí vol portar algun animal, millor porti la seva gossa, aquí sí s'admeten animals. No portar cap èsser de sexe masculí els tenim al·lergia, vosté tenia raó en Els homes en perill d'extinció. Utopia? amb una entrada que va fer al seu bloc, si que desapareixen.

El missatge s'ha acabat!


Extraballadora de Vueling i ara
"Concedidora" de vacances gratuïtes a la Superterra per a galàctiques pocavergonyes.



*************************************************************

Es Clar!!!, com que no estic massa acostumada a fer servir aquest sistema de comunicació (telepàtic), potser s'ha creuat algun pensament no convenient pel mig, però be... m'han convidat igualment, que era en definitiva el que volia.

Bones Vacances!


Mediterrrània

NOTA: He deixat alguna entrada per aquests dies que no estaré, suposo que algú me les publicarà. Gràcies.

3 comentaris:

Mar ha dit...

Puc anar amb tu? agafo les vacances el mateix dia!

jK 34 ha dit...

nosaltres també volem que ens vingui a recollir, però a mi a partir del dia 25, porfa.... m'ho pots arreglar mediterrània? tu ja està enxufada.

Mediterrània ha dit...

Ok faré el que pugui!.
Per cert, ja m'han fet arribar el D.N.I.U. (Universal) (no vegis quina adreça més llarga!), cartilla de la la SSG (Seguretat Social Galàctica) i una sol·licitud en la que em convaliden el carnet de condüir terrestre perquè pugui conduir qualsevol vehícle de la zona de la Superterra, i una assegurança de viatge fins a l'infinit i més enllà per 3 setmanes, no hi ha NIF de l'univers, diuen que això quan arrivi a la terra me les hauré d'apanyar amb l'hisenda local.

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis