09 d’agost 2007

Moment Remember: Don diablo se ha escapado

i no m'estranya al tornar a veure el vídeo, a mi m'ha anat de poc... jajajaja

Per };) Lapil "en honor al miquelet m'he possat banyetes"

Qui no se'n recorda d'aquesta cançó?
Bé, aquest vídeo és una cosa que no s'hauria de perdre en el temps, s'ha de guardar per les noves generacions, per no esborrar la memòria històrica.

Si "corazones", és el Miguel Bosé i a que no sabeu qui són els angelets-diablets que l'acompanyen? són el grup Timbiriche (grup mexicà dels anys 80 ), on va començar la "famossíssssima" Paulina Rubio... és una mica difícil de localitzar-la, (siiii, encara que no ho cregueu, la gent canvia quan es fa gran) però en el plànol primer de la presentació dels angelets és la tercera.
Es va fer per aquells temps en els que apareixia pels escenaris aquest grupet de "mozalbetes", i en Miguel Bosé, com a artista consagrat, els va apadrinar per estrellar-los...
aix! on estava, que se'm marxa del cap, a si.... jajaja, tela marinera quina visió, quines malles, quina diadema, quin "deje", quina ploma, quina coreografia, tot en si és espectacular, quins sentiments em provoca... XD
I per això, espero que el disfruteu igual que jo. No se'm esborrarà mai del cap!... };)

Ahhh! una cosa per a les fanàtiques del Bosé:
Les autoritats sanitàries podrien advertir: AQUEST VÍDEO POT ACABAR ESBORRANT DEL TEU CAP EL RECORD DEL SÍMBOL SEXUAL QUE PENSES QUE ÉS ARA....

I aquí un de la Pauli, en la seva carrera del grup infantil-juvenil ohhh, que tendre!!! (tinc alguns moments que em passa. M'ho he de fer mirar!).

No perdeu detall, del mal que van fer als 80 la moda de les ombreres, dels cabells cardats, de l'aigua oxigenada, de les ulleres de pasta grans, les camises i jaquetes grans, els pantalons doblegats per travessar rieres, els mitjons blancs... quins records!!!! ui, com pasa el temps!
hasta luego corazones };*

1 comentari:

Mar ha dit...

No se si m'agrada més d'angelet o de diablet.

És cert que serà molt dificil d'oblidar, però ho intentaré i amb forces ganes, gràcies a Déu no he sigut mai fan del Miquelet, crec que alguna canço m'havia agradat, però no recordo ara ni quina.

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis