20 d’agost 2007

Estic de Rodríguez!!!

Per ;) Lapil

Segons el diccionari de la Real Lengua Espanyola:
"rodríguez.
(De Rodríguez, apellido).

1. m. coloq. Hombre casado que se queda trabajando mientras su familia está fuera, normalmente de veraneo. Anda, está, se queda de rodríguez."

Doncs si, ja fa una setmana que m'han deixat treballant a la ciutat i a càrrec del bloc. mediterrània he anat publicant el que m'has deixat per què no es noti que no estàs... uppps! se m'ha escapat };) res, ja ho arreglarem quan tornis!

Força mal van fer les pel·lícules del destape, quan els homes es quedaven en la ciutat treballant, mentre que les seves dones i els nens es marxaven al lloc d'estiueig.
Ara mateix, aquest model ha canviat. Ara ambdós sexes comparteixen el treball remunerat i ambdós tenen la possibilitat d'estar de Rodríguez.

Per cert, que el nom del grup Los Rodríguez va sorgir perquè era l'estat de Calamaro en el moment de la seva formació, ja que la seva xati estava a Argentina.

Per això per qui es quedi de Rodríguez o qui tingui la sort de marxar de vacances, us deixo aquest vídeo de Los Rodríguez:

2 comentaris:

Mar ha dit...

Hola Rodríguez del BLOC. He tornat avui, però rento la roba i me'n vaig de nou.

Els Rodrígues ja no son el que eren, ahir a les tantes em vaig trobar la casa plena de garlandes de festa,amb un cartell de Benvinguts,al·lucinant!!, realment sembla que m'havia trobat a faltar, o que se sent culpable per alguna cosa que ha fet, jajajajajaja.

Et deixo de Rodríguez! altra vegada, fes el que puguis, la Mediterrània es veu que te un altre novio, i la Sònia no si sap on para, i la resta no compta, un tal tonichu m'ha enviat unes quantes coses per publicar.

Mar

;) Lapil ha dit...

Molt bé, estic guardant el "fuerte". Bones vacances!

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis