23 d’agost 2007

Atenció usuari de Gmail!!!!!



Falsos enllaços de millores de gmail


Si bé el lloc responsable al qual es dirigeixen els correus (http://gmailupgrades.com) ha estat baixat i té un alerta de lloc sospitós, mai no està de més estar atent a aquest tipus de coses, ja que no faltaran aprofitadors.

El correu electrònic que està arribant a diversos comptes de Gmail, prové del conegut remitent "gmail-noreply@google.com", però si s'analitza més en detall la procedència del correu, es podrà veure el domini marauder.websitewelcome.com (a Mailed By).

El missatge que s'enviava era el següent:
"Dear Gmail customer, From now if you need visqui than 2 GB of space usi this invitation and upgrade your account to 100 GB of space also you can register one free domain name via this invitation
your account upgrade will doni after 24 hours
your invitation code is: http://gmailupgrades.com/Gmail-Account-Upgrade/.../
Thank You
Gmail Support Department"

"Benvolgut client de gmail, des d'ara si necessites mes de 2 GB d'espai usa aquesta invitació i millora el teu compte a 100 GB d'espai també pots registrar un domini gratuït amb aquesta invitació
La millora del teu compte estarà feta després de 24hs
Aquí la teva invitació és http://gmailupgrades.com/Gmail-Account-Upgrade/.../
Gràcies
Departament de suport de Gmail"


Si has rebut aquest correu i has ingressat les dades del teu compte en l'enllaç citat, vés al teu compte de Gmail i canvia la teva clau tot seguit. Estigues atent per a la propera vegada (aquest no serà l'últim intent) i sospita de faltes ortogràfica o gramaticals o vincles massa llargs.

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis