02 de març 2007

Els Homes en perill d'extinció, Utopia?

Per Mediterrània


Desprès de llegir Estripant el Bloc d’aquesta setmana, no puc menys que escriure sobre el tema, aquest Sr. I.Kuslan, ha convertit tot el seu món particular en lesbianes, i no ha deixat ni una heterosexual. L’entenc perquè déu ser un dels de nivell 1, que es pregunta que fan ells al planeta terra? perquè existixen?.
Per una banda m’alegro, perquè ja podria ser, ja, utòpicament parlant, un món perfecte, SOLAMENT DONES, de fet, els homes per a què ens serveixen?, com deia un acudit “Per un tros de xoriço, t’has de quedar amb el porc sense”, abans treballaven per a nosaltres, i els feien veure que ells eren els amos, a canvi. Però, i ara?, que ens hem posat a treballar i som autosuficients, solament els volem perquè paguin la meitat de l’hipoteca? piiiiiiii error!, és una bestiesa, això ho pot fer ara una altra dona. Ja feien be, de tenir-nos por, i que puguessin sortir de casa, i no deixar-nos cordades al llit. En quatre dies els estem guanyant terreny en tots els sentits. Ja teníem el poder mes meravellós de portar un nen al món, i ja estan reconeixent que som nosaltres més intel·ligents, mes estupendes, mes etc, etc, etc… “primer Deu va crear deu al “Boceto” i desprès l’Obra d’Art”.



I què farem amb ells?, dons la meva teoria es que d’aquí poc, es guardarà el semen congelat durant un temps, per si les mosques, i que alhora de triar sexe cada vegada anirà més cap al femení, perquè no hi ha color!, i fins que es sàpiga fer artificialment es guardaran uns quants d’homes per a fer proves de laboratori, i desprès potser sortiran als llibres d’història com a especie que es va extingir per selecció natural.
A la llarga, les nenes preguntaran a les seves mares: mama mama, avui m’han dit a cole que abans hi havien uns que es deien homes, que es semblaven a nosaltres en alguna cosa?, i la mare dirà, nooooo, no es semblaven, no. L’especie humana va evolucionar i l’home va quedar enrrera per inservible, aquesta població es dedicava majoritària ment a no fer res de profit, solament a fer la guerra i disputes per a qualsevol cosa, religió, poder, era l’unic que els interessava. I quan no feien això, i per entretenir-se, la gran majoria es dedicava a veure una pantalla d’unes poques polsades, per veure esports on sortien ells mateixos, amb calces curtes, els s’hi agradava molt mirar-se entre ells, també hi havien dones que els hi agradava mirar a la pantalla aquestes imatges, però era evident el perquè. I mentrestant el sexe femení estudiava, es preparava, feia de mare i de pare, treballava a casa i a fora, ells tenien altres cada vegada feines menys valorades, i amb la depressió que els va agafar, solament feien coses inútils. A la llarga, com que li donaven menys, a la única neurona que tenien, es van extingir, perquè l’evolució va manar com sempre, i va fer la selecció natural. Per el motiu de que els homes no eren gaire útils, alhora de triar el sexe per a la descendència, es decantaven tant homes com dones per el femení, fins que van deixar uns quants per estudiar-los, i saber que s’havia de tractar genèticament per treure aquestes atrofies mentals i físiques dels gens, fins que va arribar la partenogenesis, i ja no ens feien falta.

Desafortunadament, o afortunadament, encara queden com JO, hetereos convençudes, sigui per un defecte genètic, o de miopia avançada, o de falta de realitat. I encara m’agraden més els homes més que les dones, o sigui que no es immediat el canvi, mica en mica.
—————
Nota: No seguiu llegint, aquest paràgraf és privat, passeu a llegir desprès de l’altre ratlla.
(Carinyo!!! (em refereixo al meu marit, no als demès que es puguin donar per al·ludits, i no segui-ho llegint, us he dit que és privat), si et dona per llegir això, que ja saps que no va per a tu!, no facis cap cas!. Nooo, que no, que segur que no va per tu, ja se ja se que tu no ets així. Que ja t’he dit que noooooooo!, que no va per a tu, no tinguis cap dubte.
O sí? jajajaja).

—————-
Al “Muy Interesante”, vaig veure un reportatge fa un parell anys, del Perquè de l’existència de l’home?, Sí la dona podia haver sigut asexual sense cap problema. No he trobat l’article, però sí molta informació.
“L’habilitat per a reproduir-se és una de les característiques unificadores . La reproducció sexual dona origen a descendents genèticament diferents als seus pares.
La reproducció asexual produeix descendents idèntics als seus progenitors.” Llavors perquè l’existència de l’home?. Per la variabilitat genètica
La variabilitat genètica es refereix a la variació en el material genètic d’una població o especie . Els processos que eliminen la variabilitat son la selecció natural i la deriva genètica.
La reproducció asexual, te avantatges i desavantatges:
Entre les avantatges biològiques que comporten, estan la seva ràpida divisió i la seva simplicitat, dons no tenen que produir célul·les sexuals ni tenen que gastar energia en la recerca de parella. D’aquesta forma un individu aïllat pot donar lloc a un gran nombre de descendents, facilitant la colonització de nous territoris.



En canvi, presenta las desavantatges d’una menor protecció a la descèndencia i de escau de variabilitat gènica, al seguir genotípicament invariables, lo qual condueix a la formació d’individus clonats (es a dir, idèntics als que els va originar).
El ritme d’augment en adaptació d’un organisme en qualsevol moment és igual a la seva variació genètica en adaptació en aquest moment. I l a variabilitat és la matèria prima de l’evolució. A més, quanta més variació hi hagi, més evolució també. R.A. Fisher va demostrar matemàticament que quants més alels existeixen per a un gen, més probabilitats hi han de que un d’ells s’imposi a la resta. Això implica que quanta més variabilitat genètica existeixi en una població, major serà el ritme de l’evolució. Això es coneix com Teorema fonamental de la selecció natural de Fisher.



  • Perquè m’entenguin els homes de nivell 1:
    La variabilitat genética, no existeix si és asexual, l’evolució s’aturaria i l’especie, estaria condemnada a extingir-se de forma natural. Ja que sent clons idèntics no hi haurien defenses a noves enfermetat, i aniria caient tota l’especie amb un sol virus.


  • Perquè m’entenguin els homes de nivell 2:
    Si les dones no tinguéssim molts homes per a reproduïr-nos, i els homes no tinguessin molts molts espermatozoides que sortissin per arribar un a la meta, i amb diferència genètica casi infinita entre ells, no podríem crear un ésser únic.


  • Perquè m’entenguin la majoria dels homes:
    Si no hi han dones + homes, no hi ha partit, encara que hi hagi pilota.

  • No m’entendran els de nivell 4, però ho intento:
    Que no es pot jugar, que no hi ha partit, que s’ha anul·lat.

    Mediterrània

    Publicat també a Fem un cafè?

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis