23 de juliol 2007

Ja no sabrem sí és un platet volador extraterrestre o terrestre!!


Cercant vehicle per anar a la Superterra, ja que agafo vacances d'aquí poc, he trobat un que no m'ha fet el pes per la velocitat que agafa, no arribo ni en 1ooo milions d'anys!.

Però més que res, el vull incloure dintre del bloc, perquè no sigui el cas de que algú estigui sopant a la fresca en alguna terrasseta, i pensi que podria ser que han vingut a envair-nos els extraterrestres, i que malgrat tot, podria tractar-se d'aquest prototip, i que simplement està fent proves per la zona.

És de l'empresa Moller Industries, que començarà a fabricar el platet volador M200G, podrà anar a una velocitat de 80Km/hora (que sinó no apte per desplaçar-se la Superterra, seria perfecte per anar per d'autopistes de Barcelona, aquests trams que parlava fa uns dies de 80km/h) i a 3 metres d'alçada, ufffffff. La veritat que sí que "molaria" passar pel damunt d'una cua de cotxes!, i que certament es lligaria més que amb un Ferrari, i el preu moooolt més baix, des d'uns 90.000 euros. A més és uniplaça, no serviria per anar de vacances en família, però tot arribarà.

Qui tingui places d'aparcament per llogar, que s'anticipi!, que hauran de ser rodones. Ja veig als constructors fent números per adequar les places d'aparcament, i els arquitectes tornant-se bojos per dissenyar pisos amb les terrasses rodones.

Per fi les terrasses o balcons serviran per alguna cosa més que per fumar-se un cigarro.

No se quin carburant faran servir, sí és aigua del mar o riu contaminada tenim combustible de sobra.

En definitiva, per poder comprar-se un, i no és broma (tampoc l'anterior), el e-mail de contacte és aquest bruce@moller.com.

Mediterrània

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis