02 de juliol 2007

REBAIXES FRIKIS


Ara que estem de rebaixes, suposo que ja s'ha pensat en posar de rebaixes la moda i els complements frikis.


Aquí tenim uns quants detalls de la moda d'aquesta temporada, perquè no us venguin alguna cosa de la temporada anterior.


SECCIÓ DE ROBA INTERIOR

Bodys per a nadons google. Acabes de tenir un nadó, i trobes a faltar el temps per dedicar a navegar per internet, amb aquests bodys et seran menys traumàtics aquests moments i podràs recordar temps passats:



Cinturons de castitat friki, hi han molts models. Per cert, que no els he vist en versió masculina:


ALTRES MODELS:


I per els que no esteu familiaritzats aquests errors que donen els servidors, signifiquen el següent:

403 Forbidden
Estàs intentant accedir a un lloc per al que no tens permís.

200 OK
Aquest no és usual, de fet ni és un error, sinó un missatge de que tot és correcte i pots accedir.

411 Length Required
El server torna l'accés perquè la petició no arriba al tamany requerit.

413 Requested Entity Too Large
El server retorna l'accés porquè l'entitat sol·licitant es massa gran i no pot ser processada.

Les properes calcetes, control total de castitat, de a continuació, son iguals de reals que les anteriors, encara que casi increïbles. Ara be, tenen un fallo, els falta o una càmera incorporada, o alguna cosa similar com reconeixement de l'ADN. Recomano demanar-li un favor a una amiga i que se les posi ella, si .....

Estan recomanades per a Nuvis, marits o pares paranoics.

L'ANUNCI diu així: La tecnologia també te alguna cosa per a vosaltres. Les calces “Forget-me-not” emiteixen una senyal per a mantenir-les localitzades, però això no és el millor, també indiquen el ritme cardíac i la temperatura corporal.

Segons explica el fabricant, està basat en tecnologia militar, funciona via satél·lit i pot enviar les dades al tu móbil, PDA o PC.


Passem a la moda masculina, per als que tenen preocupació per les radiacions i la seva fertilitat. Calçotets contra radiació provats.



SECCIO SABATERIA I MARROQUINERIA

La vida de les dones actuals és molt dura, algú se li ha acudit que amb unes sabates amb taló plegable podria ser més fàcil, .... que vas en metro o caminant o has de sortir corrents, seeeeempre amb les preses!! cap problema, plegats! que vols lluïr-te, desplegats!...:



Estàs a un lloc avorrit, i tu mai portes bossa, aquestes sabates per a guardar la teva Game Boy et solucionen el tema.



Tu, sí que portes bossa, però el més difícil és trobar el mòbil quan sona, sempre està al mateix lloc, però quan fa riiingg (o el que sigui) canvia de posició dintre de la bossa, i solament per fer-te la guitza!. Aquest funciona de veritat, tens l'auricular i el teclat extern. Ara, segur que no trobes la bossa!.




SESSIÓ COMPLEMENTS I D'altres, però HTML






TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis