09 de juliol 2007

Vaja, Vaja!

Vaja, Vaja!!!, la Mar s'ha cansat del bloc? haurà trobat alguna altra joguina?
L'anterior per si no ho sabeu, i us voleu modificar o fer una casa nova, o jardí o el que volgueu era el seu anterior entreteniment, amb el FloorPlan no se que. Tenia la casa reformada, de dalt a baix amb 25 maneres diferents, amb parets noves, nous pisos, per aprofitar la vivenda i per si els seus grans anàven a viure amb ella quan siguessin més grans.
A la resta ens feia el que volguessim, mirat en 2 o 3 dimensions, per dintre i per fora, amb mobles nostres vells o nous. A mí em va fer el jardí, i fins i tot segons l'epoca de l'any les flors que em sortirien a cada estació.
Si és que està depre, segur que demà aixeca la porta de la paradeta i torna a escriure (li duren molt poc), no se l'acaba ningú, no te fi, ni es cansa mai, si sigués un cotxe seria de vegades entre un tot terreny i un descapotable, però sempre amb dipòsit ple (que no és el cas del seu cotxe, que prou feines a que es passi per una benzinera), si la seva energia es comercialitzés s'hauria fet d'or, però als que estem al costat ens l'enganxa.
Espero Mar que tornis aviat de les vacances del bloc, encara que diguis que últimament l'ùnic que et dona temps es posar vídeos per omplir, ja ens va be a la resta, o al menys a mi. I de quan en quan ric molt amb el fet de poder veure la vida i la gent des d'una altra perspectiva diferent amb aquesta habilitat innata d'enginyar plena d'imaginació.
Jo intentaré i seguiré escribint el que vam parlar, realts dels demès, com estic fent ara mateix.
Però no em deixis sola gaire temps!. OK?
Una abraçada, aventurera!
Sònia

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis