24 de juliol 2007

el jueves, i la portada (rectificada)!

Per ;) Lapil

Com sabeu la revista número 1573 de el jueves , va ser segrestada per la censura el divendres de la setmana passada per aquesta portada. Ahir van anticipar la portada rectificada d'aquesta setmana. Ja estic frisosa per fer-me amb el número de demà del jueves... quina es va "liar" la setmana passada!

D'aquesta manera li han donat una publicitat exagerada... una campanya de marketing gratuïta... en principi no hagués estat tant si el jutge del Olmo no hagués donat l'ordre de segrest de la revista, tant aviat va sortir a la notícia tothom es va fer amb un exemplar abans de que el retiressin el divendres del quiosc... els lectors assidus ja el tenien des de el dimecres!
En el fons em dona a pensar en les portades que acostuma a publicar el jueves, hi ha de més fortes, més satíriques i critiques... (una d'elles era l'ansar llepant-li el cul al sr. bush (gràfica i literalment) i en aquell cas no es va fer res), llavors el problema quin és: que s'ha excedit en la llibertat d'expressió o que es tracta de la corona? el primer no és, pel tipus de portades que estem acostumats a veure... vosaltres mateixos!

Comunicat de el jueves, el divendres 20 d'abril, quan es va fer oficial el tema del segrest de la revista:

2 comentaris:

Mar ha dit...

Ja estaves trigant a posar alguna cosa!!jajajajajajaja. Aquí calladeta per no "xafarte" la notícia, sabia que no podries callar!.

El nino amb la cremallera i el seu comentari m'ha fet molta gràcia.

Demà hauran de fer unes quantes revistes més del compte. Lo be que els anirà!, tindran per pagar els advocats i els danys i perjudicis!!, jajajajaja.

El que s'ha d'aguantar per ser de la reialesa, solament per aprofitar-se dels pobres que paguem impostos per mantenir-los, i ells desprès a canvi, no aguanten ni una broma!!!.

;) Lapil ha dit...

no sabia si la censura podria retallar-nos el bloc... jajajajaja.

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis