29 de juliol 2007

Malgrat les notícies a diferents mitjans de comunicacions que van apareixer dijous d'aquesta setmana, en el que deien que vuit dels 23 secrestats havien mort, la realitat és la següent:

Mar


22 dels ostatges surcoreanos segrestats pel talibà segueixen vius, però un ja va ser assassinat. Des del dimecres, 48,000 de nosaltres signem la petició demanant al Talibà que respecti el Pashtunwali, un codi de conducta que exigeix hospitalitat per a visites i estrangers. Volem fer més fort el nostre missatge de suport internacional. Gràcies per haver signat, ara, si no ho has fet, podries enviar-li aquest missatge a tots els teus amics?

http://www.avaaz.org/po/honourtheafghancode/?CLICKTRACK

El dimecres, el Talibà va matar a Bae Hyung-Kyu—el dia de que va complir 42 anys. Els 22 ostatges restants segueixen vius i hem d'augmentar la pressió per a alliberar-los.

Els segrestadors han retardat de nou el termini per a l'execució—i les xerrades amb líders tribales afganèsesos continuen—encara queda esperança per a salvar-los. La comunitat Avaaz ha començat un moviment internacional promocionant la petició en periòdics, blogs, i ONGs a Pakistan i Afganistan. Volem assegurar que el Talibà sàpiga que la majoria dels afganèsesos i la resta del món els exigeix que segueixin el seu propi codi de conducta i demostrin generositat amb els estrangers.

Entre més siguem més pública serà la nostra petició, cada signatura compte, per favor, corre la veu:

http://www.avaaz.org/po/honourtheafghancode/?CLICKTRACK

Gràcies!

Ben, Iain, Ricken, Graziela, Tom, Paul i la resta de l'equip de Avaaz

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis