30 de juliol 2007

El misteri de les piràmides i curiositats





La paraula "piràmide" ve dels vocables grecs "piro": foc i "amid": estar en el centre. En les cultures antigues el foc era considerat energia universal i vida. Les piràmides són cossos geomètrics que concentren camps d'energia.

Està comprovat que el camp magnètic d'energia verificable en les piràmides egípcies existeix de manera idèntica, però amb menor intensitat en altres piràmides, sempre que mantinguin les mateixa proporcions. Dintre d'elles es genera una concentració i circulació d'energia que comença en cadascun dels cinc vèrtex i confluïxen en l'àrea central. En aquesta àrea les molècules absorveixen les vibracions per mitjà de la ressonància i, a l'augmentar l'energia, comencen a expandir-se incrementant la circulació fins a saturar la piràmide, sortint després cap a l'atmosfera circumdant.

Moltes persones que han posat a prova el poder de les piràmides afirmen que poden succeir fenòmens dintre d'elles; tant si estan tancades o amb la seva estructura oberta. Les piles seques es recarreguen per si soles, l'aigua és més pura, els aliments duren més temps, les llavors germinen abans, els dolors diminueixen, els nens es tranquil·litzen, la meditació és més profunda, l'agilitat mental augmenta, l'impuls sexual és més fort, els processos naturals de curació s'acceleren, les pregàries es tornen més eficaces, els fenòmens psíquics són més intensos, etc. Gràcies a diverses experiències, es pot aprofitar l'energia piramidal per a assolir innombrables beneficis.

Veurem a continuació alguns d'ells: Ús terapèutic, problemes econòmics, efectius, espirituals, etc. Protecció energètica, desenvolupament de poder extrasensorial, descàrrega d'energies negatives, energización a distància, estudi, esports, animals, plantes, fils gastats, afinación d'instruments musicals, conservació d'aliments, abandó de vicis, comunicació, política, art, etc.

Per a construir una piràmide s'ha d'estar relaxat, serè, harmonitzat i amb una molt bona càrrega d'energia positiva. L'horari apropiat per a aquesta operació és una hora després de l'alba. Els materials més adequats per a la seva construcció són: cristall, bronze, coure, alumini o altres metalls. Les de gran grandària, poden realitzar-se amb paper o cartolina. Per a començar amb les primeres experiències, pot fabricar-la en cartró o qualsevol material fàcil de manejar i ajustant-se a les mesures en escala pel que fa a la gran piràmide de Kheops. La seva grandària variarà d'acord amb la necessitat.

En piràmides grans caben diverses persones, mentre que les petites poden sostenir-se en el palmell d'una mà. Una vegada construïda la piràmide haurà d'orientar-se-la mitjançant una brúixola amb les seves cares cap als quatre punts cardinals. L'orientació Nord-Sud és la correcta ja que aquesta línia magnètica duu l'energia que al passar pel centre de la piràmide comença a generar un camp de força que serà el qual actuarà sobre l'element o problema a tractar. El punt o zona de màxima energia se situa en el centre de la piràmide en el terç inferior denominat “Càmera del Rei”. Cal tenir en compte que per a treballar amb piràmides, haurà de situar les mateixes en un lloc on penetri la llum solar i allunyades de corrents elèctrics, ràdios, televisors, equips de música, planxes, etc.

Com així també de reixes si és que les col·loca en una finestra, o qualsevol tipus d'antena, ja que aquests elements impedeixen el lliure flux d'energia cap als objectes, persones o altres éssers vius que es troben en la seva proximitat, a més d'emanar energia negativa (ions positius). Si són petites, poden assentar-se sobre fusta, terra, flassades, gespa, rajoles o una planxa de coure, però quan les dimensions són de grandària considerable, poden penjar-se del sostre d'una habitació o en un consultori mèdic per a col·locar en el seu interior a la persona que necessita dels seus poders curativos.


TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis