14 de juliol 2007

Petitaxarxa.cat , una nova proposta fresca per remullar petits i joves aquest estiu

La XTV (xarxa de televisions locals) i laMalla.net han unit les seves respectives propostes infantils i han creat Petitaxatxa.cat, una porposta orientada a nenes i nens d’edats compreses entre els 2 i els 10 anys (any més, any menys), i amb un raconet pels adolescents de 13 a 16 anys.



El nou espai infantil ofereix jocs per nens de 2 a 4 anys, i per nens de 4 a 10 anys, així com un bloc compartit perquè els adolescents expliquin les seves coses. Petitaxarxa.cat també compta amb un petit diari on es pot trobar informació de l’oferta infantil més actual, notícies imprescindibles, acudits, receptes de cuina...

Per altre banda, des d’aquesta web també podem accedir als videos d’en “Què non?”: programa de continguts destinat al públic infantil d’entre 4 i 9 anys, que explora amb l’espectador el descobriment de la vida i el perquè de les coses.

I els més petits també poden seguir els vídeos de la jirafa Ba-ba. Ba-ba és un recorregut pel món dels sentits, els colors, les formes i la quotidianitat dels nens fins a 4 anys. Una girafa que es diu Ba-Ba i els seus amics acompanyen els més petits en la seva descoberta del món dels sentits, experimentant, aprenent i jugant alhora.

Pels adolescents, petitaxarxa.cat te destinat l’espai E.S.O. El programa contenidor diari, E,S,O, està adreçat al segment de públic adolescent, entre 13 i 16 anys. El programa, que està constituït per diverses càpsules que inclouen fragments del diari personal de diversos adolescents, ofereix un espai per a que siguin els joves els que expliquin, amb text o amb vídeo què és el que els hi ha passat o què és el que els hi preocupa.

Si voleu, també podeu entrar a tafanejar a la botiga, on s’exposen alguns productes que podeu adquirir on-line.

Personlament, he trobat a petitaxarxa.cat una proposta interessant, que cal anar seguint. Els continguts són molt adients, i ara només caldria unificar-los un xic més per evitar que tant d’enllaç extern no desorienti el visitant.

Enhorabona i molts ànims a LaMalla.net i a xtvl.tv ; felicitats per la criatura!

Per saber més: xtvl.tv

Jordi Ventura

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis