21 de setembre 2007

- "Juaaaannn!! que se me está parando el corazón .. ten en cuenta que yo no estoy acostumbrao..."

Benvolguts amics i amigues!!

Avui presentem a un nou col·laborador en jK 34, ell diu que li agraden totes aquelles coses que tenen forma rodona. Als que el coneixem, també diríem que és tot un Macgyver per la seva habilitat per improvisar qualsevol artil·lugi amb elements simples i variats.

Quan li preguntes que perquè el 34 en el nom pel bloc, per l'edat?, et diu també per en Kevin Schwantz un corredor de motos dels anys 80 i 90, tot un expert en el tema i una gran afició.

Amb això de les formes rodones, m'ha vingut al cap més aviat .... una línia, una línia? si, si, una línia ..., la que tothom que el coneix li ha pogut observar alguna vegada (o moltes), que està localitzada entre la part central de la part superior del darrera del pantaló (una mica més amunt) i la samarreta, quan s'acota, ja que els pantalons molt amunt no se'ls posa, però ell l'ensenya amb tota naturalitat. Crec que el seu invent d'ensenyar aquesta part del cos l'han plagiat els que portem la moda, però alhora també han censurat la línia, posant un tanga per que no es vegi.

I també em fa venir a la memòria a quan era petita i jugaves amb les teves amigues a saber de quin color tens la roba interior avui? és que t'ho posa fàcil!, i més d'una vegada m'han vingut ganes de dir-li, entonant una cançoneta de nen : Avuiii els porteees blaaaaaaaauuus!!!.

També em fa recordar al meu germà i a mi, quan sortia un anunci a la televisió que se li aixecava la faldilla i se li veien les calces, sigués el meu germà o jo cridàvem: COOOOORREEE QUE SE LI VEURÀ!!!, qui fos dels dos sortien disparats a mirar l'anunci. I em veig el meu germà i jo, en petits, si haguessin tingut en jK 34 llavors, estaríem tota l'estona a l'espectativa per cridar el mateix.

Mediterrània.

***********************************************************


Mediterrània i ;) Lapil, ja m'heu enredat.... espero no defraudar, perquè la meva experiència amb els pc's és minsa... però per vosaltres... ja parlarem, és a dir ja m'ho cobraré xatis.

Com podreu comprovar el meu fort són els motors, i tot allò que tingui alguna cosa a veure amb un cercle... rodes, pilotes, boles, coixinets, "tornillos", XD

Fa molt temps, però molt temps, tenia una vespa primavera... lila, amb les llantes taronges... molt xula... no havia lligat jo amb ella! Cap el 89, quan acabava el mundial de motociclisme, la revista Solo Moto organitzava el Super Prestigio al circuit de Calafat, ja que encara no estava el circuit de Montmeló i a Catalunya no teníem cap carrera. Consistia que es convidaven als 4 o 5 millors pilots de 250 c.c. del mundial. Aquell any hi va anar Cardús, Sito Pons, Garriga (Era el últim any en que el Pons i el Garriga que corrien en 250 c.c. ja que l'any següent corrien en 500 c.c.) i el John Kocinski (que es va fotre un ostiot a final de recta que va destrossar la moto... vaig agafar un tros del cadenat)

Me'n recordo que durant tota la nit va ploure i anant cap el circuit, va caure un aiguat impressionant. Jo portava un impermeable groc d'aquells de l'obra i que vaig tenir que parar-me a una gasolinera de la nacional per posar-me'l (quina pinta, jajajajaja, moto lila, llantes taronges i l'impermeable groc, per no veure'm! Abans no hi havien reflectants com ara, jajajaja). Anava a veure la competició i també perquè obrien portes per a donar uns tombs pel circuit. Vaig voler entrar amb la meva super vespa al circuit de Calafat per a donar uns tombs (santa innocència). Allà hi havien BMWs, Ducatis, Yamahas... bé, ja us ho podeu imaginar... em van dir que amb aquell trasto no podia entrar i em van fotre fora... jajajajaja, que cab@**ns!!.



Si de debò t'agrada la velocitat i vols córrer amb el cotxe, moto, camió, la millor opció és llogar amb uns amics un circuit per cremar adrenalina. L'inconvenient és si t'enxampes un copi "primerizo" que s'acollona una miqueta i no pari de suplicar-te:

- Juaaaannn!! que se me está parando el corazón... ten en cuenta que yo no estoy acostumbrao... Dios ¿cómo puede reducir tu coche tanto?". De tot hi ha una primera vegada, amb el vídeo, m'he "partío la caja", m'ha recordat algunes persones que pugen amb tu al cotxe i estan tota l'estona dient: frena, frena... no corris tant, aiiiii... aiaiaiai... uiuiuiui... corba, corba... peató, peató, que no el veus?, ai que em marejo... jajajajaja



jK 34

2 comentaris:

;) Lapil ha dit...

Fiu, fiu... tenemos chico nuevo en la oficina!
jajajajaja, juan, juan para!

Mar ha dit...

Be, jK 34, benvingut!

Entre Juan i Javi, he passat una estona rient, segur que devia arribar l'últim, estava més pendent de tranquilitzar al company que de condüir.

Al Javi no li han ensenyat allò de "NO SE PUEDE HABLAR CON EL CONDUCTOR".

Mar

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis