04 de setembre 2007

Europa, Germans i Germanes... Europa està en un caos moral!

L'altre dia, entre conyes, em van fer arribar un vídeo que em deien que semblava una campanya del Buenafuente, pel seu nou programa.

Res a veure amb el tema, en el vídeo, un predicador deia que havia vist el programa del Buenafuente i que deia que es feia apologia de les drogues, del travestisme... Que a Suècia està ocupada per grups de rocks satànics, les cadenes de televisió d'Alemanya només programen pornografia, en fi, Europa està satanitzada....



Sempre he criticat les religions, en especial, les que jo veig que existeix més fanatisme, on no toleren les crítiques ni són permissives amb aquells que no compartim o rebutgem les seves creences.

Fa temps vaig veure un documental al plus, em va deixar de pedra. Tracta sobre l'adoctrinació de nens dels EUA en l'evangeli cristià (NENS! si aquells pels que lluiten per que tinguin un horari de protecció infantil, classificació d'edat a les pel·lícules, jocs, videojocs, dibuixos, programes, per favor, quina farsa és aquesta,.... el que hauriem es de lluitar és per els valors de les persones i la tolerància. Que disposin i disfrutin de la seva infantesa!)

D'aquest documental opinen l'Elvira Lindo (periodista i autora del Manolito Gafotas), el Víctor Lamela (periodista de la Vanguardia) i l'Amelia Valcárcel (Filòsofa) i aquí us deixo els vídeos.
Si teniu oportunitat de veure'l, crec que no us deixarà el cos igual!



2 comentaris:

Mediterrània ha dit...

M'ha deixat sense paraules. Hauré de digerir-lo be, per poder entendre el que he vist.

Mediterrània

;) Lapil ha dit...

ja et passaré el documental perqué puguis arribar a veure l'abast d'aquesta gent té sobre ments innocent i fàcils de enganyar.

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis