07 de setembre 2007

A la meva preciosa Judith

Avui és el sant de la meva preciosa, com qualsevol mare veu als seus fills els més macos, més intel·ligents, ... sempre més el que sigui, però a més a més amb "l'agravant" de que jo m'ho crec i em sento orgullosa.

MOLTES FELICITATS, PRINCESA!
(Nota: és la de la dreta)

Fa un dies, quan va veure que havia afegit un dibuix seu, al bloc, em va dir que li publiqués tots els seus dibuixos i els del seu germà i els meus "ja que tots som uns artistes, i així els veurà tooooothooooom del móoooon". Li vaig dir que si, que els podria compartir amb tothom, o al menys la resta del món podria tenir la possibilitat de veure'ls.

Dons aquí va el primer, aquest any ha guanyat dos premis i és el tercer que li concedeixen amb 7 anyets; ara be,us he de dir que va molt entrenada des de que va ser capaç d'agafar un color amb les seves mans, és el que més li ha agradat fer, però al "tanto" que el seu germà ja li vol fer ombra amb tres anys, ara be, aquest va per a dissenyador de vestits, si algú necessita un disseny per un vestit de boda de núvia o acompanyant, amb tot l'entusiasme del món et farà uns quants models .


Mar


TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis