02 de setembre 2007

1699, 1824, 1839 i petons al terra...

Us semblaran dates, però no es refereix a cap any en especial sinó a morts a la carretera des d'1 de gener, suposo que tots heu vist aquest cartells per les autopistes aquests dies d'agost.

La primera vegada que els vaig veure va ser el 9 de setembre de l'any passat, i no recordo quin número era, però si recordo anar a Sant Andreu de la Barca ens reuníem varies amigues i les seves respectives famílies, i em va quedar el número per la insistència, i quan tornava havien afegit un més, quina impressió més forta, eren unes hores més tard.

Aquesta vegada el 13 d'agost sortia de casa i el número em va donar temps a memoritzar-lo sempre era 1699, quan tornava el missatge era un altre, vaig tornar a sortir dies desprès el número havia canviat substancialment de 1699 a 1824, i en 4 dies 15 més (el 31 d'agost), afortunadament ho deuen actualitzar ara diàriament i no a l'instant com llavors per el que s'agraeix.

Sembla que solament li toca als demès, però aconsello també precaució per nosaltres i per els nostres, desprès de més 3600km a les meves esquenes dona molt per pensar en la responsabilitat que comporta conduïr tan per els teus com per la resta, i com no... fer un petó al terra quan arribes a casa; el teu àngel de la guarda ha tornat a estar amb tu, però.... per molts altres no, i perquè serveix a banda del dolor de la família i els amics, dons .... simplement per ser uns números estadístics amb els que juguen els polítics.


Aquí un petó al terra, en el dia que recordo més divertit des de que tinc alguna cosa d'us de raó, vaig riure tant que vaig tenir agulletes a la cara durant varis dies.

Mediterrània

2 comentaris:

;) Lapil ha dit...

A part del tema que és bastant impressionat...
per fi una imatge! molt bona! De tant que m'ho has explicat ja m'havia fet unes imatges mentals però la realitat és molt bona...

psics

Mar ha dit...

Tinc més, però era la única que petonejava el terra. Però totes son abans de començar la ginkama, desprès no hi ha ni una.

Li diré a la Sònia si vol publicar-lo. Ella també surt a la foto, l'has reconegut?

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis