16 d’octubre 2007

ES VENC BLOC A BON PREU!!!

Què divertit!, la veritat és que fa uns vuit mesos al començament d'aquest bloc, vaig trobar un comptador com aquest, que et deia quants dòlars valia el teu bloc, en aquell moment eren 0, i ara he tornat a provar, i per això el poso a la venda a veure qui els paga!! no hi haurà ni rebaixes, ni negociacions possibles; entre aquest i un altre passo els $9000, hauré de mirar com està el canvi amb els euros.

Sempre puc fer el bloc de la atlàntica, encara queden molts oceans per explorar.

Per descomptat que he mirat els blocs dels amics i amigues blocàires, si voleu resultats clicant en link triga un parell de segons en contestar, divertidíssim!!.



My blog is worth $8,468.10.
How much is your blog worth?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

;) Això dels preus...em sembla que ens fan una mica la pilota i tot quan valoren. O no, la veritat és que hi ha coses que no tenen preu.

Mar ha dit...

:) jajajajaja, certament, si ho tinguessin que pagar no ens farien tant la pilota!. L'anècdota és que del bloc que venia li valoràven 129$, i quan vaig ficar l'url meva, i com que posen les comes i els punts diferents vaig veure 8,400$, oooh una desil·lusió, era millor un zero!!!, que desprès miran millor eren 8400.

Pensant-lo be, pot ser especularé fins que pugin els preus terrenys dels "blocs" de google.

Mar ha dit...

$12,419.88 Lola no siguis modesta, que de moment és el més alt que he trobat.

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis