05 d’octubre 2007

Re: Salvem Montserrat, I ARA A PELS 100.000!



El 5 Oct 2007 05:03:09 +0200, Salvem Montserrat <smont@infomontserrat.com> ha escrit:
MOLTES GRÀCIES – MERCI – ESKERRIK ASKO – GRACIAS – THANK YOU

Gràcies al vostre suport, ja som prop de 60.000 persones i entitats d'arreu del món que reclamem a l'Ajuntament de Collbató i a la Generalitat de Catalunya que aturin la destrucció de l'entorn natural de la muntanya de Montserrat. L'èxit assolit fins ara ha tingut ja una gran repercussió a tots nivells, però cal no aturar-se. Hem de ser més, i per això us demanem que feu arribar a tots els vostres amics i familiars el nostre missatge i que tots ells s'adhereixin al manifest per evitar aquesta agressió al patrimoni de tots.

Cerca de 60.000 personas y asociaciones de todo el mundo han firmado ya contra la destrucción del entorno de Montserrat. A pesar del éxito, hay que seguir luchando. Haz llegar nuestro mensaje a amigos y familiares; entre todos pararemos esta agresión contra el patrimonio de todos


+ INFO:

1) Pàgina web / Website:

S'ha obert una nova pàgina web: www.salvemmontserrat.org , on podreu trobar àmplia informació i documentació del projecte industrial.
Nueva página web con información y documentación del proyecto industrial.

2) Aportacions econòmiques / Contributions / Apportations économiques:
S'ha iniciat una recollida d'aportacions voluntàries per fer front a les despeses que pròximament caldrà afrontar (comunicació, actes, pancartes, advocats…). Podeu fer les vostres aportacions al número de compte:

2013 – 0301 – 79 - 0201050681 (Caixa Catalunya)


3) Signatures / Firmas / Atxikimenduak / Adhesions
Les primeres 50.000 signatures, i els comentaris que les acompanyen, seran lliurades a l'Ajuntament de Collbató el proper dia 27 de setembre a les 10.00 h, en un acte que serà cobert informativament per Catalunya Ràdio, TV3 i altres mitjans i al qual esteu tots convidats.
Las primeras 50.000 firmas y sus comentarios se entregarán al Ayuntamiento de Collbató el día 27 de septiembre. Estáis invitad@s al acto.


TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis