25 d’octubre 2007

ENERGIES PER ENERGIES




Ara tothom parla de les energies renovables. Esta de moda parlar d’elles, perooo, cal preguntar-nos quan son de renovables, ooo per quí en son.

Vaig estar fa un parell de mesos en unes conferencies on es parlava de les energies del futur. Es a dir.. Quines energies seran les que consumirem en el futur??? Quines seran las que substituiran al petroli??? Com ho farem???

Els conferenciants i eren tots. Hi havia els representants de les elèctriques, de les nuclears, de les de gas, del Carbó, de les eòliques, de les solars.. etc… i tots defensaven les seva. Tots van fer grans elogis de la seva, Sembla ser que totes seran les energies del futur. Perooo, quina és la mes viable?, Quina serà la més econòmica??? Quina serà la que podrà subministrar tot el consum possible sense perill que s’acabi???

Ei.. admeto els vostres comentaris i em dieu el que en penseu. Vale???

Doncs, després d’escoltar-los a tots, sorprenentment i realistament, és a dir des del punt de la realitat, ara per ara, l’única energia que pot abarcar la gran demanda actual del mercat, i cuidado, que cada dia la demanda augmenta ràpidament, ens agradi o no, és la nuclear. I jo pregunto… per què no???

EN EL PRÒXIM CAPITOL MÉS

Raul




1 comentari:

Mar ha dit...

Particularment m'interessa moltíssim aquest tema, i venint de un expert en el tema de les energies molt més.

Moltes gràcies per la aportació!!!

Mar

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis