02 d’octubre 2007

Si aneu a Xina no porteu el Wonderbra, ni el vibra..!

Aiiiii si us enganxen amb un Wonderbra!, pam pam al cul, i res d'un "vibraquè?" a la maleta.


(Aquestes colines segur que no son a la Xina, un anunci a l'autopista com altre qualsevol?)


El duaner us para, i us obre la maleta i diu:

- Perdoni Sra. però aquest aparell crec que està prohibit a la Xina, un moment que miro la relació al catàleg dels productes no convenients - desprès d'un quart d'hora ensenyant l'aparell a tota la cua del darrera, s'avança a tu i et diu - be! podria passar, sembla que és un plàtan, una fruita, no?. Signi aquí manifestant que no el farà servir com a instrument de ...

(Amagar-lo dintre d'un plàtan amb cremallera seria una bona idea).

No se si em puc creure el que he llegit, però be, si no es veritat al menys no he pogut parar d'imaginar situacions, deixo alguna pel final. Aquesta notícia l'he trobat a Clarin.com:


Xina prohibeix la publicitat en TV de "corpinyos" amb farciment i joguines sexuals.
El règim busca acabar amb la "contaminació social" de cara al pròxim Congrés del PC (Partit Comunista).

NO MES!. BEIJING VA PROHIVIR ANUNCIS DE ROBA INTERIOR QUE REALCIN EL COS.

L'excusa és el Congrés del Partit Comunista que arrenca el mes que ve. Beijing va decidir de cara al conclave escombrar amb la "contaminació social" i va prohibir llavors els avisos publicitaris en ràdio i la televisió de "corpiños" amb farciment (push-up) i tota roba interior que realci el cos, entre altres coses.

Entre altres coses perquè també va prohibir els avisos de productes que encoratgen l'activitat sexual, per exemple la publicitat de certs tònics que prometen un millor rendiment en el llit, i de joguines eròtiques. I això no va ser tot, a més va decidir censurar "els sons sexualment provocatius" en televisió i va treure de l'aire un programa de TV que reconstruïa crims infames a les mans de dones.

Tot, en vespres del congrés del PC el mes que ve, una trobada que es realitza cada cinc anys, i en el qual es nomenen nous capdavanters i es traça la política a seguir per als següents cinc.

Les autoritats ja havien prohibit les publicitats que empraven un llenguatge o imatges grolleres o suggestives, en el marc de l'últim paquet de mesures de l'Administració Estatal de Ràdio, Cinema i TV.

L'avís en el qual es donen a conèixer les noves regles indica que les autoritats estaven preocupades per les imatges lascives i les asseveracions sense fonament sobre els beneficis d'alguns productes.


"Les publicitats il·legals de 'medicació sexual' i altres avisos nocius representen una amenaça greu per a la societat", va manifestar l'administració en un comunicat emès la setmana passada en Internet. "No només enganyen als consumidors, danyen la salut de la gent, contaminen l'ambient social i corrompen els bons costums socials, sinó que també perjudiquen directament la credibilitat de les transmissions públiques i afecten la imatge del Partit Comunista i el govern", va sentenciar.

La setmana passada, el govern va ordenar treure de l'aire onze programes de ràdio en el sud i centre de Xinesa per parlar explícitament de sexe i per difondre material de "extrema naturalesa pornogràfica".

També va prohibir programes de TV sobre cirurgia estètica i canvis de de sexe, als quals va considerar "grollers". "Cadascuna de les oficines d'administració de publicitat televisiva així com les estacions de TV han d'enfortir la seva consciència política i la seva responsabilitat enfront de la societat", va manifestar Tian Jin, vicejefe de l'ens regulador.

El missatge dels guardians dels mitjans es dóna en moments que els mitjans de comunicació es mostren cada vegada més alliberats. A ells se'ls demana llavors que desisteixin d'apel·lar a la vulgaritat i el mal gust a la recerca de rating en favor de continguts "inspiradors" per a les masses, imbuïts en els "valors socialistes".




Torna a l'atac el duaner. Desprès de consultar si aquest producte era apte, prova superada!, troba una altra coseta, i diu - aquest producte no el conec és un lubricant?, no surt a la llista. -Ella una mica farteta li diu, - si és per el cotxe senyor duaner!, ja sé que estan prohibits els productes lubricants per... però pel cotxe també? tenen por que contaminin més?. I no cal que miri entre la roba interior que no he portat ni la faixa, cap sostenidor amb "relleno", per modelar la figura. He vingut amb la cirurgia feta de casa!. I no tingui por, que el que porto no contamina l'ambient social, potser ambiental.


També m'he imaginat els productes, perquè que estigui prohibida la publicitat no vol dir que encara no es puguin comprar. Ells volen convèncer abans que no és bo per a la salut, així que prendran mesures dissuasives, i que millor que amb etiquetes directament enganxades al producte des de les associacions sanitàries, que podrien ser com aquestes:


o

2 comentaris:

monica ha dit...

uffffffff......... que malament ho tenim algunes si no podem usar les trampes, jajajajajajajaja

Mar ha dit...

jajajajaja, jo no porto trampes habitualment, be casi sempre va amagada sota el pantaló del company, però potser no li deixaran passar tampoc, per el que haurem d'anar previnguts!!!

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis