20 d’octubre 2007

Ara ja se perquè lligo tant!

Ara ja se perquè lligo tant, i per això a partir d'ara prometo que faré tot el contrari al que al que diuen les 30 regles següents, demano perdó abans ho feia sense voler... no era conscient i pensava que produïen l'efecte contrari; molt errada anava.

Del bloc Ideas Renovadas, un bloc molt interessant, he tret aquest article i l'he traduït.

Permeteu-me que posi unes anotacions al costat de cada regla en vermell, així tindré les meves 30 anti-regles per seguir-les al peu de la lletra, mai millor dit.

30 REGLES PER A LA SEDUCCIÓ (30 REGLES PER L'ANTI-SEDUCCIÓ)

(Dos dies desprès.... Desprès de fer les anti-regles, les he copiat i les he esborrat d'aquí, per no donar cap avantatge... a l'equip contrari...)

1.- Parla i, no et tallis

No escatimis parlar, és el més important per a qualsevol seductor. Sobretot, i al principi no parlis de coses profundes, ni difícils, excepte que comprovis que l'altra persona és una intel·lectual sense remei. No parlis de tu, o fes-ho amb molta moderació i sentit de l'humor.



2.- Sentit de l'Humor
Fes-lo riure, l'humor és un bo afrodisíac. Riu-te de tu mateix.



3.- Auto-confiança

Manté un aire de seguretat i autosuficiència, com si controlessis el món.

"Tots els grans mentiders produeixen un fet digne de notar a què deuen el seu poder. En l'acte concret de l'engany es veuen posseïts per una fe, la si mateixos: és això el que crida l'atenció d'una forma tan miraculosa i tan poderosa a la gent que els envolta. " F. Nietzsche.


4.- Temps morts

Per a una seducció en punt mort, però que ja promet, recorda que el primer dels afrodisíacs menors és l'alcohol.


5.- Autocontrol

IMPORTANTíSSIM
! Manté el cap fred (encara que totes les altres coses se t'escalfin).

La situació en la qual ens trobem quan encara no s'han desenvolupat en el nostre ànim l'alegria, el plaure, la còlera o la tristesa, es denomina "centre". Quan comencen a desenvolupar-se tals passions sense sobrepassar un cert límit, ens trobem en un estat denominat "harmònic" o "equilibrat". El camí recte de l'univers és el centre , l'harmonia és la seva llei universal i constant. Els Quatre Llibres Clàssics (Confuci)


6.- Fer propostes que no es puguin rebutjar

Mai no li donis l'oportunitat de dir no (per a que no es malament acostumi), veu fent les propostes a poc a poc, de manera que no les pugui rebutjar.


7.- Ocultar el joc

No ensenyis totes les cartes de la teva baralla d'una sola vegada.



8.- Suspens

Mostra't al principi alguna cosa d'indiferència, però fes-te notar (ningú no estima el que ignora).


9.- Fer-se indispensable
Fes-te indispensable i després treu de cop tot l'interès, quan menys ho esperi. Després d'això, aplica gradualment la regla anterior.

"Fer-se indispensable. Més es treu de la dependència que de la cortesia; el satisfet torna immediatament l'esquena a la font. La primera lliçó de l'experiència ha de ser entretenir-la, però no satisfer-la; així es conserva la dependència que els altres tenen; fins i tot la del Rei. " L'Art de la Prudència (Baltasar Gracián)


10.- Trencar el ritme

Utilitza la tècnica de l'estímul intermitent: un dia dóna-li corda i tota l'atenció del món i al següent cap, així de forma alterna: atenció-indiferència. No portis ritme en res d'això.

"No obrar sempre igual. Així es confon els altres, especialment si són competidors. No s'ha d'obrar sempre de primera intenció, ja que ens captaran la rutina i s'anticiparan i frustraran les accions. Tampoc no s'ha d'actuar sempre de segona intenció, ja que entendran l'estratagema quan es repeteixi". L'Art de la Prudència (Baltasar Gracián)


11.- Ser impredictible

Mai no mantinguis un comportament predicible i sempre amable, has de ser canviant i impredictible.

"Confondre els contrincants significa actuar de tal manera que els impedeixi mantenir la ment en calma. Intenta diverses maniobres segons l'oportunitat del moment, fent pensar el contrincant que ara farà això, després l'altre, i a continuació una mica diferent, fins que vegis que comença a estar desconcertat, i així guanyar a voluntat". El Llibre dels Cinc Anells (Miyamoto Musashi)


12.- Misteri

Empra cert misteri ( però no et facis el misteriós ). A tots ens atreu el misteri, és bo emprar-lo.


13.- Amagar una retirada

Quan vegis que comença a mostrar interès simula una retirada i fingeix indiferència. Aquest truc el solen emprar també elles.

L'absència disminueix les petites passions i inflama les grans, igual com el vent apaga una espelma|vela i atia un foc. M. de la Rochefoucauld.


14.- Paciència

Sigues pacient, aprèn a esperar i recollir la collita al seu temps. Precipitar-se pot portar-nos al fracàs. Cal seguir els ritmes i els temps de l'amor.

15.- No posar tots els ous a la mateixa cistella

Treballa-te'n almenys dos o tres alhora, per si algun et falla . Això no és gaire ètic, però és molt pràctic, que hi farem!.


16.- Constància

No menyspreïs cap ocasió, recorda que totes les conquestes són hores vol que entren en el teu currículum. Amb un bon prestigi de seductor, les conquestes són més fàcils.

"Cal "enginyar-les, per damunt de tot, perquè cada una de les nostres accions ens proporcionin fama d'homes grans i d'enginy excel·lent". El Príncep (Maquiavelo)


17.- Sigues realista
Més val conquereix a mà que cent projectes... Potser ens és inabastable la persona dels nostres somnis, però una altra persona de bo veure si que és possible el seduir-la.


18.- No perdre el temps

Intenta-ho a tota hora, a tot arreu, amb qualsevol ocasió. Mai no se sap...


19.- Al final; "el que la sigue, la consigue"

Aplica l'estadística: de cada cent intents almenys deu han de ser un èxit. Amb el temps, pujaran els resultats.


20.- Atreviment

Sigues atrevit: si ho vas pensar, fes-ho. No li diguis: " et puc besar? " Besa-la! Millor penedir-se d'haver-ho intentat que mai haver-se atrevit!

"Crec que és millor ser impetuós que prudent, perquè la fortuna és dona, i es si desitja dominar-la, es pot veure que es deixa conquerir per l'audaç més que per aquells que actuen fredament. " El Príncep (Maquiavelo)


21.- Amant i bandit

És millor tenir cert punt de pocavergonya o bergant que passar per un ximple. No ser embafador.

"En relació amb les dones, he de dir-te que no existeix cap de nosaltres que no prefereixi una mica de tracte aspre a una excessiva consideració" . Ninon de Lenclos, cortesana.



22.- Retirada

Quan res no et resulti, aprèn a perdre i a retirar-te a temps substituint aquest contacte amb algun nou projecte.

"Si pots guanyar la batalla, lluita; si no, retira't. Mao Tse Tung (estratègia i tàctica)


23.- Cercar el punto débil

ota persona té una debilitat , troba-la i explota-la. La majoria d'elles només busquen el reconeixement i l'afecte com a persones. Exactament com teu i com jo, estimat/a lector/a.

"Trobar el punt feble de cada un: aquest és l'art de moure les voluntats. És més una destresa que determinació. És saber per on s'ha d'entrar a cada un. Primer cal conèixer el caràcter, després tocar el punt feble, insistir en ell, doncs infal·liblement es quedarà sense voluntat". L'Art de la Prudència (Baltasar Gracián)


24.- Per a casats/des

Si ets un seductor casat, no recorris al vell truc que et portes malament amb la seva dona. El seductor declara que és tot un èxit i el seu matrimoni perfecte, però que ella té una cosa que cap no té. També funciona amb les seductores casades.


25.- Un mica d'ètica
Recorda que el seductor té la seva ètica i a elles un atàvic pudor: mai cantis a una conquesta, ni facis gala de les teves proeses.

26.- Sorpresa
Tingues detalls inesperats però no l'aclaparis amb obsequis.


27.- Ser humil

IMPORTANT : No presumeixis de conquistador. Amb el temps entendràs el per què d'aquesta afirmació.


28.- Romanticisme

Aparenta ser moderadamente romántico, pero nunca estúpidamente romántico.

"Un hombre razonablemente enamorado puede actuar como un loco, pero no debería ni puede actuar como un idiota." M. de la Rochefoucauld.


29.- Gelosia

Dóna-li gelosia de tant en tant, però no te excedeixis.


30.- Anticipar-se a la ruptura

Si tens bons indicis que ell/ella tallarà la relació, anticipa't i actua tu abans.

Recorda que és la pràctica la que fa al mestre i que el secret de l'amor és el misteri .


Vies:


http://ideasrenovadas.blogspot.com

http://www.microcaos.net/ocio/humor/30-reglas-para-seducir/#more-812

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis