23 d’abril 2007

UN GRAN GERMÀ A LA NATURA

Per ;) Lapil

Fa temps que vaig trobar aquesta web del Parc del Garraf(http://www.diba.es/parcsn/parcs/index.asp?Parc=10&Submit=Anar). Un dia buscava informació sobre un animalet i em va portar a aquesta pàgina. Mira per on, hi ha un apartat on pots contemplar filmacions i webcams en directe de l'Àliga cuabarrada o perdiguera.


També alguna filmació del Gat mesquer o geneta, el Senglar, la Fagina i la Guineu, que passegen pel parc protegit.

Ja fa més de dos anys que la vaig descobrir, però no vaig poder fer el seguiment de la posada d'ous de l'àliga perdiguera, ja que ja era massa tard... però aquest any, ho he seguit tot, des de quan refan el niu, la posada d'ous, la incubació de la femella i els relleus del mascle, els naixements, com els donen menjar.... aixxxx quina passada... i ho tenim a casa!

Cada any veia els vídeos que tenien gravats del seguiment dels famílies que ocupaven els nius vigilats per els càmeres. Però aquest any ho estic fent jo mateixa. Ara mateix la mama els hi donava de menjar als pollets... I les ganes que tinc que cap allà el juny facin el primer vol, quina passada!. Us recomano que li doneu una ullada a la web... en el sentit que se l'han treballat moltíssim per tal de donar-nos a conèixer el desenvolupament del Programa del Pla de seguiment i conservació de l'àliga perdiguera.

2 comentaris:

Mar ha dit...

Ostres, acabo de veure en directe, quina passada, Felix Rodríguez de la Fuente!

;) Lapil ha dit...

Ja veus... ara mateix m'imagino com el "Gran Hermano" i la Milà digui: -el público decide que el polluelo glotón debe abandonar la casa... Aquesta natura és impressionant!

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis