30 d’abril 2007

Joost, els creadors de Skype es fiquen en televisió

Joost és una plataforma de televisió gratuïta que emetrà en streaming des de Internet


Joost, la nova empresa dels creadors de Skype, es troben en fase de proves. Es tracta d'una plataforma de televisió en Internet, l'accés serà gratuït per als usuaris, que solament hauran de instal·la un programa al seu ordenador. Experts en la tecnologia P2P, volen financiar el projecte amb una publicitat que aprofiti totes les aventatjes de la Xarxa, de forma que sigui possible aplicar en Occident una idea que ja han desenvolupat amb èxit programes com PPlive a Xina.

Més informació aquí, Font consumer.es: http://www.consumer.es/web/es/tecnologia/internet/2007/02/25/160236.php
Joost, el competidor de Youtube

L'empresa coneguda com The Venice Project ha presentat aquests dies el seu nom oficial, Joost i es presenta com un rival directe per al conegut lloc de vídeos, Youtube.

17 Gen. 2007, 09:00 Font: REDACCIÓ, LAFLECHA
L'empresa abans coneguda amb el nom The Venice Project ha presentat la seva marca oficial, "Joost(TM). "

Actualment disponible en proves privades en versió beta, Joost combina el millor de la televisió amb el millor d'Internet a l'oferir als espectadors una experiència televisiva única amb les opcions, control i flexibilitat de Web 2.0.

Cofundada per Niklas Zennstrom i Janus Friis, Joost cobreix un important buit en el camp del lleure de vídeo online.

Joost explica amb una plataforma d'Internet segura i eficaç que permet experiències de video interactives alhora que garanteix la protecció del copyright a creadors i a propietaris de contingut.

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis