10 d’abril 2007

LA MEVA HISTÒRIA... Mentides, mentides i més mentides

Per anònim,

Dues amigues adolescents, tramen passar tota la nit de divendres fora de casa a Barcelona de marxa, la fita és fàcil. La qüestió era que s'ha explicar per poder sortir tota la nit sense que et posin traves als pares, dons..... dir una petita mentida!, cadascuna es va a dormir a casa de l'altra, així els pares poden estar ben tranquils i dormir a "pierna suelta" i sense patir, què hi ha més fàcil que això, el que passa es que de vegades les mentides es multipliquen una darrera de l'altra, i no les pots parar.

Dons ja estan contentes i al carrer, què faran ara?. Dons a veure món nou!, agafen el metro per anar a Barcelona, però paren a l'Hospitalet a sopar alguna cosa a una terrassa que coneix una d'elles. Abans d'arribar, i al metro, els hi agafa una mica de por, i si les roben? com ho explicarien desprès a casa si estan teòricament dintre d'una d'elles, dons, es treuen les poques joies que porten i les posen dintre d'una capsa de de maquillatge.

La nit no comença gaire be, estan allà soles a aquella terrassa sense conèixer ningú, i pensen que podien haver anat a cercar els seus amics, que farien desprès de sopar?. Dons a la taula del costat, es troben asseguts dos nois bastants més grans que elles, que al final s'asseguen amb elles. Ells s'hi proposen d'anar a la sala Celeste tenen el cotxe allà. Però que els han de dir, que potser no les deixaran entrar, no tenen l'edat, o que potser no tenen diners per entrar. No no, cap d'aquestes dues coses no es pot reconèixer a aquesta edat, és ofensiva.... Dons ha explicar una altra petita mentida!!. Elles els expliquen que les han robat al metro, i que l'únic que els ha quedat era el que portaven a la butxaca, per el frankfurt que s'estan menjant, inclús ensenyen les marques dels anells que els han pres. Dons cap problema, tots dos son periodistes a la Vanguardia (serà veritat?) i amb aquell carnet que poden entrar a tot arreu, sense cap problema, i que per els diners no s'han de preocupar.

Allà estan, passant-s'ho la mar de be, a la sala Celeste, i sobre tot que han pogut entrar Yupi!!, i no els han demanat el DNI, han passat sense problemes.

Comença a ploure torrencialment, en una hora la sala Celeste s'omple d'aigua, i han d'evacuar a la gent, arriben al cotxe tots quatre, el cotxe està ple d'aigua fins al turmell, jajaja i jijiji, però treien agua del cotxe com podien, el cotxe encara funciona i ara a buscar un altre lloc, ja no plou. Dons aquesta vegada on aniran?, a la sala Vikini. Es deixen les bosses a dintre del cotxe, per no tenir que pagar el guarda-roba. Quan arriben al Vikini, la cosa no és el mateix que al Celeste, allà la gent està bastant més "apalancada" i tranquil·la i casi no balla ningú, un rotllo de Vikini, a més un d'ells va una mica passat de rosca, i sembla un pop. Elles volen marxar, son masses coses en una nit, i haurien marxat sense ni dir adéu, però les bosses estan al cotxe.
Van cap el cotxe tots quatre. Han entrat a robar al cotxeeeee!!!! i aquesta vegada és de veritat, però no s'han portat les bosses?, no solament, els moneders sense diners, també les claus de casa d'una d'elles. Els DNI's ?ostres els DNI..., al principi és un enrenou altre vegada, però desprès els altres comencen a riure i a riure, perquè en unes quantes hores ens havien robat dues vegades i jajaja i jijiji, ningú no podia podia parar de riure, ells perquè es pensaven que dues vegades, i elles perquè havia sigut una però ells creien que dos.
La tercera mentida petita, s'havien d'anar a casa, les porten sense cap indecència, però fins les 9 no poden entrar a casa.......... no colarà que arribin tant aviat de la casa de l'altre, teoricament estan dormint...

No saben que fer de les 6 a les 9 de matí, i què poden fer per anar a dormir?, i sense despertar sospites?, com es pot anar d'una casa a una altra a les 6 del matí? a una d'elles li han robat també les claus de casa, per el que estan nervioses, i si entren?. Han d'explicar que els han robat, perquè canviïn el pany de la porta. Però com? si no han sortit de la casa de l'altre?. Dons van cap a casa de la que ha perdut les claus, i toca confessar!, solament confessar que les han robat, però no confessar que ha sigut a un cotxe, no poden explicar-lo tot, els cauria una bona!!. Altra mentida, aquesta ja arriba al punt d'enredar-lo tot molt més i que no s'esperen la reacció dels pares, de la que s'ha quedat sense claus. Diuen que les han robat però pel carrer. Dons arriben i amb la por que tenen de que entrin, expliquen. Res de dormir! les porten a comissaria a denunciar, COM? a denunciar QUÈ?, dons allà van les dues sense dormir a denunciar, i la mare al costat, DEU MEU SENYOOOR!, han d'explicar la mateixa versió que la que han explicat als pares, que ha sigut pel carrer. A comissaria els ensenyen fotografies i més fotografies, per veure si reconeixien algú, per suposat no reconeixen a ningú, ja que no hi ha ningú per reconèixer. Se'n van cap a casa, a l'altre casa no explicaran res de res, simplement quan es presenti el moment, que ha perdut el DNI, i fora!, total entre els pares d'una i de l'altre no tenen relació. Be, ja està passat tot, o això creuen....

Arriba el dilluns, i cap al insti, la que solament li han pres el DNI, no ha dit res del tema a casa, ni ho pensa dir. Son les 6 de la tarda, arriba a casa, la mare està amb una veïna. Abans de deixar els llibres i els apunts a la seva habitació, truquen a la porta. Obre la mare, allà hi han dos senyors amb uns blocs, pregunten per la noia, amb nom i cognom i es presenten com de la policia, anaven de paisà. La noieta es queda glaçada, venen simplement a que revisi altres blocs de fotografies de delinqüents comuns que fan aquest tipus de robatoris. Però com? la mare no sap res de res. La filla li explica que no la volia amoïnar, més mentides, quan va ser el robatori?, els policies no han dit la data, ni la hora, ells solament volien saber, si la noia reconeixia algú d'allà. Explica a casa que ha sigut quan va anar a dormir a casa de l'altre...., però no està segura si amb aquesta ultima mentida hi haurà prou o si encara passaran més coses... afortunadament aquesta és la última... Mentida que diu, i s'ho pensarà dues vegades abans de tornar a dir una petita mentida piadosa..

"MORALEJA" SI US PLAU, NO EXPLIQUEU MENTIDES, ES PODEN MULTIPLICAR EXPONENCIALMENT!

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis