19 d’abril 2007

ANEM A VEURE-LA?

Per Mar
dijous, 12 abril de 2007


• L'obra, basada en una polèmica recent entorn de temes com llengua i nació, aprofundeix amb sentit de l'humor en la confrontació humana
• El proper 20 d'abril s'estrena al Teatre Borràs de Barcelona l'obra "Èric i l'Exèrcit del Fènix", escrita per Víctor Alexandre i dirigida per Pere Planella.

Aquesta producció de Zitzània Teatre és una tragicomèdia que narra les conseqüències que va tenir per a Èric Bertran, un nen de catorze anys de Lloret de Mar, la irrupció a casa seva de trenta membres armats de la brigada antiterrorista, una nit de setembre del 2004, pel fet d'haver demanat a supermercats DIA l'etiquetatge dels seus productes en català. L'obra, tanmateix, no se centra únicament en aquest fet, sinó que ens mostra el cruel assetjament psicològic que l'Èric va patir per part d'alumnes i professors del seu institut, així com les conseqüències que això va tenir en la vida de la seva família. Estem, per tant, davant un text de denúncia política centrat en les relacions humanes i en la confrontació de personatges, però farcit, alhora, d'altes dosis d'ironia i de sentit de l'humor.
A la pàgina www.ericielfenix.cat trobareu un documental d'en Èric Bertran, i de tota la problemàtica que s'ha creat al seu voltant.
Mar

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis