10 de gener 2008

Test del Psicòpata

Llegeix aquesta pregunta, intenta trobar la resposta, i desprès mira el resultat als comentaris. No és una pregunta trampa. Cap de les frases tenen doble sentit:


“Una dona, mentre assistia al funeral de la seva mare, va veure a un home que no coneixia. Va pensar que aquell era l'home de la seva vida, tant que es va enamorar d'ell en aquell moment, però no li va demanar ni el nom ni el telèfon i ja no el va poder veure de nou. Uns dies més tard, aquesta dona va matar a la seva germana."

PREGUNTA: ¿ por què la va matar?

(Pensa una mica abans de respondre. La Solució és als comentaris)....................


(Pensa una mica més no hi ha truc)




15 comentaris:

Mar ha dit...

RESPOSTA:

“Esperava que l'home apareguera de nou al funeral de la seva germana”.

Si has respòs correctament, penses com un psicòpata. L'autor d'aquesta prova va ser un famós psicòleg americà, i s'utilitza per comprovar si tens mentalitat d' assassí.

Molts assassí en sèrie detinguts han participat en aquesta prova i han respòs correctament.

Si no has respòs correctament, perfecte.

Però si ho has fet be, si us plau, avisa'm para que t'elimine dels meus contactes...

Mar ha dit...

Jo he respós, perque era el nou novio de la seva germana, m'he salvat!!!.

I tu?

monica ha dit...

Jo he pensat més o menys com tu Mar. La germana s'havia convertit amb una rival perquè també s'havia enamorat bojament del mateix home.

Salvadaaaaaaa !!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Doncs, jo he pensat el mateix que vosaltres, però en cap moment hagues pensat que realment era per tornar a fer un funeral.
Menys mal!!! ja patia que no em fessiu fora. Ara ja veig que m'he guanyat un lloc a la vida......eterna!!! Com tots els que ens hem salvat.

Mar ha dit...

Be Mònica, jajaja, formem un gran equip, tu no podies fallar,jajaja, ara ja se que si et prenen el nóvio el que pots arribar a fer, jajaja...
-----------------------
I per anòmim/a...un lloc a la vida eterna, jajaja.

M'explicàvem avui que si tens moltes ratlles a la mà és que has viscut moltes vides i si tens masses, que pot ser la última, per el que respecta a mi estic a la primera vida,jajaja, i m'ho estic passant de conya, però la primera i vida eterna, no se que dir... jajaja

Cecília ha dit...

Doncs jo........ sembla ser que no m'he concentrat en el meollo de la cuestión. Al llegir, el primer que m'ha vingut al cap és : "que existeix l'home/la dona de la teva vida???? Això és ciència ficció!"
En fin... cadascú té al cap el que té.
Us demano disculpes

Mar ha dit...

Amor a primera vista, no se si existeix ho podríem canviar per Atracció a primera vista i que desprès pugui sortir be.

Però l'home/dona de la teva vida, clar que existeix!!... el que passa es que la vida és molt llarga, molt canviant. I per suposat si la vida canvia també seria normal que canviés la parella... o sigui que crec no hi ha l'home/dona únic/a, sinó l'home/dona de cada època, i tots/totes son la parella de la nostra vida, de cadascuna de les etapes de les nostres vides, i si pensen d'una altra manera, en realitat el que estem fent es enganyar-nos i supeditar-nos a les directrius que ens han dit que està be o està malament...

monica ha dit...

Jajajajajaja......... Mar.... tu sempre tan picarona amb els teus comentaris. Ara t'ho posaré més fàcil, jajajaja.... recorda que no era el seu nòvio, només es pensava que era l'home de la seva vida, jajajajaja

Iiiii uffffffffffff....... si els comentaris a aquest article s'allarguen molt més, potser començarem a explicar coses que no es poden explicar, jajajajaja

Ahhhhh Anonim/a, la vida eterna ????? no, noooooo...... jo crec que només ens hem salvat d'escriure el que realment pensàvem, jajajajaja

Cecília ha dit...

Doncs mira, Mar, haig d'escriure sobre això. Amor per tota la vida?
Agafo primer la pluma i el paper i quan ho tingui escrit ho deixo publicat´.
Mònica, no allarguem més aquí, jo ho fareu, si voleu, en quant escrigui sobre el tema. Ep! però només fins on es pugui explicar, eh?

monica ha dit...

ok, Cecília, recullo la teva proposta, però queda clar que només direm fins on es pugui dir, valeeeeeee ????? jijijijijijijiji

Eiiiiiii entre linies es podrà dir ?????? jijijjiijijijiji

Anònim ha dit...

EEIIIIII, QUE L'ANOMIM SOC JO: EL RAUUUUL, EL QUE PASSA, ES QUE LA MAR NO EXPLICA BE COM S'HAN DE FER ELS COMENTARIS,I PER AIXO ES COMPOCAT IDENTIFICAR-ME.AL FINAL M'HAURE D'OBRIR COMPTA AL GMAIL, JA HO VEIG.

monica ha dit...

Holaaaaaa, Raul !!!!!jajajajaja... al final s'ha descobert qui era l'anònim,jajajajajajajaja......
Raul, tu tranquil, és que la Mar no ens volia descobrir que entre tantes dones, hi teniem un home, jajajajajaja

Mar ha dit...

Amor per tota la vida?

Espero, espero, Cecília!! a veure com li va a la pluma que tens tan be cuidada, i que fa aquesta tan bona feina; però, jajaja, si no es pot explicar tot... jajaja, de mi no, però de vosaltres el que volgueu explicar, jajaja.

Raül Anònim, ho pots posar com Anònim i signar amb el teu nom, jajaja, si veus que google et va la punyeta perque no tens compte gmail, jajaja, no soc jo, jajaja.


Mònica, jajaja, segueixo rient
estàs aquí, jajaja més que mai... m'està agradant.

Waipu Carolina ha dit...

jaaa, que buena pregunta! me dejarás un día que la haga en mi blog?
ya pondré el enlace con el tuyo! muy buena.
Yo también pensé que era el marido o novio de la hermana, jaaaa

Mar ha dit...

Moltes gràcies per venir, Waipu Carolina, em passaré encantada per el teu blog. Em sona molt el teu nick i ara no se d'on.

Per suposat que pots agafar d'aquí et que vulguis, que per això està per compartir.

Mar

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis