22 de març 2007

Pactar per que et portin allò que tu enyores, o per rendibilitzar els teus viatges!!!

Avui s'estrena una nova col·laboradora ;)Lapil, et donem la benvinguda per participar en la nova aventura comuna. Vas ser la primera a la que vaig preguntar: "sí em fico en un embolit, i ... em dona per crear un bloc.... tuuuuu..." i vas dir que sí, sense pensar-ho dues vegades (i abans d'acabar la pregunta....!!!), gràcies a aquest fet, avui estem aquí.

Moltes gràcies ;) Lapil.


Medierrània

Per ;) Lapil







Pactar per que et portin allò que tu enyores, o per rendibilitzar els teus viatges!!!

L’altre dia em van parlar de una web depacto.com on si viatges pots publicar els teus itineraris de viatge i guanyar diners o recuperar les despeses del teu viatge duent encàrrecs d’altres usuaris. Si necessites enviar encàrrecs per menys diners, pots negociar les tarifes amb viatgers que poden transportar els teus encàrrecs personalment. Si vols algun producte de l’estranger que no pots localitzar per la teva zona o enyores, pots contactar directament amb qui te’ls poden portar. No hi ha millor manera d’importar al detall, la funcionalitat de la web és molt concreta, senzilla i bàsica: buscar, negociar i pactar.

Al entrar a la web hi ha l' opció de donar un cop d’ull, allà surten els últims encàrrecs i els viatges. Pots buscar destinacions i et pots registrar per publicar els teus propis.

A la web es defineixen de la següent manera:





Què és depacto.com?




Depacto.com és un mercat virtual on viatgers i gent que vol enviar o rebre encàrrecs es posen d’acord i pacten. Els viatgers anuncien els seus viatges i les condicions que estan disposats a acceptar per a dur encàrrecs; els remitents contacten als viatgers, descriuen els seus encàrrecs i ofereixen un preu. Quan es produeix un pacte les dades de contacte són revelats a ambdues parts. Abans d' això tota la informació roman anònima.
Com em beneficia?
Si viatges podràs guanyar diners i recuperar les despeses del teu viatge duent encàrrecs.
Si envies estalviaràs diners al negociar les tarifes i sabràs que els teus encàrrecs delicats viatgen "acompanyats".
Si vols un producte de l' estranger ho tens molt fàcil, contacta directament amb qui t’ho pot portar. No hi ha millor manera d' importar al detall.
Negociaràs sense intermediaris, amb total comoditat i seguretat.



;) Lapil

1 comentari:

;) Lapil ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis