10 de novembre 2007

Solament és divertida la Web 2.0?

Aquests Srs. ens explican en aquest vídeo que la Web 2.0 és solament divertida, per aficionats, en definitiva insulsa, sense sentit. I no acaba aquí, diu al final continuarà, en fi, sempre hi ha d'haver de tot a la vinya del senyor!.





1 comentari:

Anònim ha dit...

Quan es parla d´aprenentatge, de producció o lectura de coneixement "amateur", recordo quan donava classe a presons, amb col.lectius de baixa alfabetització que podien entendre, en un llenguatge adaptat al seu, conceptes que els científics batejaven amb nom anglès i elevaven a categoria indiscutible. Teories del coaching, learning management system, workshops i mil altres termes, diguem que intelectualitzadors, omplen les nostres planes i realitats quan volen ser considerades "serioses", però el fons és, moltes vegades, igual de cert.

És més, crec que es tracta d´una qüestió purament estètica, pròpia d´una fase de popularització. La web 2.0 tal i com és plantejada al vídeo, sí resulta un intent simplificador de fonts grans i símbols rotunds, gairebé infantils, resultants una operació de màrketing de difusió massiva més que d´atenció a la profunditat en els continguts. Estic segura que es tracta d´una qüestió puntual que superarem en breu. És l´esperit i no la forma del fenòmen el que és potent i indiscutible, per molt que al vídeo s´intenti capgirar.

Una abraçada.

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis