02 d’abril 2008

Els secrets de la Cindy




El pescador salvador,
ja no pesca,
la seva vida ha canviat,
unes tones d'amor
el segueixen per la mar,
per allà on passa
amb la seva xarxa
els peixos tenen pressa,
dons unes grans
parpelles flirtejant
naveguen al compàs 
del rastre que la barca
dibuixa a l'oceà.

Mar


Com que hi ha ganes d'explicar secrets, oi?, des d'aquí animo per a explicar-ne més, aquest no és meu és de la Cindy, ella no és que no parli massa... és que no parla res de res, jajajaja, però soc del parer que de vegades no és necessari, (això va en la meva defensa, jajajaja)... dons calladeta perceps moltes més coses observant, intuint i sentint ...com fa ella.



Avui he rebut un pps amb una historia  molt amorosa, i me'n recordat de la Taurona Ramona, el conte de la Cecília, hi ha per a fer un altre conte basat en una historia real, tornem al lleó que se li havia clavat una punxa  a la pota i el seu agraïment quan el van lliurar del seu dolor, segurament també aquell era veritat; o al conte del peixet d'or.







Nota: No se m'havia acudit mai lligar amb un tauró, no se si em donaria ...quelcom necessari per mantenir una relació mig estable i no comestible, seria  més aviat un amor d'estiu i amb els conceptes molt clars abans de començar... per part meva sense sopa d'aleta de tauró, i per part seva sense dret a fer el boca a boca en el cas de ofegament.


Aprenent de l'amor dels animals.


 

2 comentaris:

monica ha dit...

jajajajajajajaja MAR, JAJAJAJA.... trobo molt encertades les condicions de parella que posaries al tauró

Mar ha dit...

També he pensat en fillets i... prefereixo que s'assemblin a mi, més que res per que no guanyariem en dentistes.

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis