01 de març 2008

Proposta: El 8 de març 2008, fem el primer aniversari del bloc


Ufff, quin dia!!! quantes coses per a celebrar, dia de la dona treballadora i dia de l'inici d'aquest bloc ...un any, seria casualitat... però quina bona data per a l'aniversari del bloc.

És de molt d'agrair la vostra col·laboració, no fa falta que em repeteixi... a totes i tots els que heu anat participant i ajudant en directe, i indirectament, no anomeno que us tinc els noms molts gastats.

Be... què és el que proposo per a aquest mes? per no concentrar tot aquest al dia 8 podríem fer del març el mes de la DONA:

Podria ser la guerra contra els homes, jajaja, "la guerra" de la manera que nosaltres podem entendre-la, és clar, però be, ho deixo a la vostra elecció. I si algú se li acudeix quelcom en contra de la dona o te algun argument a favor de l'home, també serà ben rebut, jajajaja, encara que s'atengui a les conseQüencies.

Acudits feministes que us hagin agradat com "Per un tros de botifarra, has de quedar-te amb el porc sense",

O... anècdotes simpàtiques sobre el tema...

O... dones que han passat a la història amb noms d'home per poder destacar?.

O... dones que han destacat en qualsevol matèria.

O... saps quantes dones tenen càrrecs dintre de la política mundial?, aniria millor el mon si estiguéssim al poder les dones?

O fer-nos preguntes com: va ser realment Cervantes qui va escriure el Quixot? si era manc, no seria la seva dona qui el va escriure mentre ell estava de batalla i batalla? o era una dona qui va escriure Tirant lo Blanch? o eren dones les escriptores de tots els llibres que diuen que son anònims? desprès de cremar-les per bruixeria vam esborrar el nom i vam posar anònim, per no dir que era una dona l'autora?

O el home està en perill d'extinció (aquest no s'hi val copiar ...... que ja ho vaig fer jo)

O us sembla "bonic" que les dones americanes quan es casen adoptin el cognom del marit? Serà millor no casar-se, doncs?

O allò dels cognoms adoptats propietat "de..." com Maria es deia abans de casar-se Maria Ferrer Rovira desprès de sobte el segon cognom li desapareix li posen un "de" marcada com les vaques.

O quants nenes/nens han passat a tenir el cognom matern des de que la llei està a provada? que es pot posar qualsevol dels cognoms el primer.

O............

Si voleu quelcom, per enfurismar-vos, jajajaja, per AJUDAR A donar-vos arguments i prendre postures... podeu llegir aquest article d'un noi de El Salvador que no es considera masclista (es cert aquí no tindria aquest nom), te uns quants mes que fan mal als ulls, però pobre es veu que no lliga i per això la seva ira.



PER FER UNA MICA DE BOCA, US DEIXO AMB AQUESTS VÍDEOS...







TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis