07 de març 2008

Por a l'escola




Diàriament milers de nenes de tot el món són agredides de camí a l'escola o quan estan en ella. Algunes sofrixen amenaces d'agressió sexual d'altres estudiants, hi ha professors que oferixen notes més altes en canvi de favors sexuals, i fins i tot són violades en l'escola.

En Estats Units, el 83 per cent de les estudiantes de 12 a 16 anys han sofert assetjament sexual. En Sud-àfrica, una tercera part de les violacions de nenes ha estat comesa per professors. En Tanzània, 14.000 nenes van ser expulsades en els últims anys per quedar-se embarassades. En Jamaica, Togo, Nicaragua, Haití o Mèxic, l'assetjament sexual està generalitzat en l'escola.

El resultat és que innombrables nenes no arriben a anar a escola o abandonen els seus estudis.

Amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, Amnistia Internacional fa una crida mundial per a posar fi a la violència contra les nenes en les escoles. Actua!

De tot cor, gràcies per no permetre'l
,
Esteban Beltrán
Director – Amnistia Internacional Secció Espanyola

PS: L'educació és la millor manera d'aconseguir un futur en el qual els drets humans siguin respectats en tot el món. Amb el teu compromís podrem aconseguir-lo, associa't a Amnistia Internacional, com tu més de 2,2 milions en tot el món s'han compromès.

TOP CATALÀ

El Bloc de la Mediterrània

Estadisticas Gratis